Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +1583
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
BozenaMal +140
Rodzina z Sydney w Australii odmówiła sprzedaży swojej postadlosci developerom mimo iż Ci proponowali ogromne sumy. Szacuje się że teraz to miejsce jest warte 40-50 mln dolarów.
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
#nietagujebonocna
@FYDITM: Czy na pewno taki sam? Mam wrażenie, że większość tych mniej urodziwych kobiet szuka kogokolwiek, byleby nie być sama.
@thampel5: Rozwiniesz? Miałeś z tym jakieś doświadczenia?
@widmowy_dziobak: chodzi o to że,
np.gdy kobieta robi notoryczne błędy w pisowni, bądź dodaje wszędzie emotikony jak p------a - odpada etc. (tutaj to już kwestia Twoich wymagań)
@thampel5: Mam podobne zdanie na ten temat. Wkurzają mnie też kobiety typu - Co tam? albo - co tam długo nie odpisujesz? zrobiłam coś nie tak?
Chodzi mi głownie o to, że cały czas mam wrażenie, że rejestrują się tam te kobiety, które nie mogą znaleźć faceta. Z powodu swoich wad lub wyimaginowanych wymagań.