Wpis z mikrobloga

@The_Apostate: Zaraziłem się tym klimatem przez jeden kawałek który słyszałem 2 lata temu i...nie pamiętam co to było ale siedzi mi w głowie do dzisiaj. Szukam i nic... Nie ma jak naprowadzić bo to instrumental.
@The_Apostate: Nie ale to też znam i dla mnie to w sumie kwintesencja klimatu :) Tamto było bardziej nowoczesne i troszkę podchodziło pod zupełnie inny styl. Dzięki za linka, muszę sobie to wszystko dodać do ulubionych bo zgubiłem konto :)
@gaska: Pewnie zupełnie nic ciekawego dla wyjadaczy ale dla mnie tek kawałek mimo prostoty ma fajny klimacik...szukam szukam i znajduję coś innego co kiedyś mi się podobało więc zapisuje i...czas leci :)
@gaska: Nie znalazłem..Przeoczyłem albo nie dodałem do ulubionych. By się przydała wyszukiwarka własnych ulubionych bo lista za długa. Myślę że to było Killimanjaro... na początku powtarzający się motyw klawiszowy i potem trąbka z tego co pamiętam. Za dużo mają tych kawałków... No nic, do końca życia będę tego szukać... Co ciekawe pierwszy raz słyszałem to na... WYKOPIE :)