Wpis z mikrobloga

Przyznać się, kto zapie...? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20141203/SZCZECIN/141209897

Swoją drogą, jak to możliwe że dopiero teraz stwierdzili że brakuje kilku sztuk? Przecież w systemie na pewno mają ile rowerów jest wczepionych do "doku" a ile wypożyczonych i na pewno są wstanie stwierdzić co się stało z daną sztuką oraz wygenerować raport "kto i kiedy". Dziwne...

#szczecin #bike_s
  • 6
  • Odpowiedz
@wiktor12348: był niedawno filmik na YT jak jakis tępy gimbus znalazł kody administratora i to pokazał gawiedzi, wiec nie zdziwię sie jak jakiś amator "Grażyna" sie znalazł by przygarnąć taki na dłużej

swoją droga fajne inicjatywy te rowery ładne przystanki autobusy wyremontowane kamienice ale zawsze znajdzie sie **** który uświetni je swoim autografem

• Odpowiedz
@michalson18: Wiem widziałem. Ale bez jaj, by nie wiedzieli kto wypożyczył i nie oddał. Chyba że komuś #!$%@? jak był w trakcie wypożyczenia - wtedy powinien wypożyczający to zgłosić policji. No i jeszcze jedna opcja że ukradli z terminalów wypożyczeniowych. Ale tam chyba są monitoringi itp. Powinni być przynajmniej świadomi od razu że ktoś ukradł a nie dopiero po 3(?) miesiącach. Burdel jakich mało.

swoją droga fajne inicjatywy te rowery
  • Odpowiedz
@michalson18: Inicjatywa fajna ale czy trafiona z punktu widzenia kieszeni podatników? Ja tutaj dostrzegam poprawę w budowie infrastruktury dróg rowerowych a co do samych rowerów to się nie będę wypowiadał bo zaraz przyjdzie ten który ciśnie mnie od malkontentów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mazowia: Właśnie oddzielam wandali marzących na murach, czyli 95% tych nazywających się graficiarzami - jakby ktoś pokusił się przeprowadzić ankietę, od tych to za pozwoleniem właściciela, lub na "kartce" robią sztukę.

Fakt, tanie to nie było i nie wszyscy są zadowoleni że akurat za ten hajs zrobiono rowery, ale z drugiej strony zawszę będą skrzywdzeni. Ci z Pomorzan że na Żelechowie zrobiono drogę, a Ci z Żelechowa że na Pomorzanach
  • Odpowiedz