Wpis z mikrobloga

#wygryw #oswiadczenie

Im dłużej przebywam na mikro tym bardziej moja samoocena wzrasta, przerażają mnie problemy ludzi których nigdy nie doświadczyłem i nie chcę doświadczyć. Depresje stany lękowe bezsenność brak akceptacji siebie kurczę cos się dzieje z tym światem młodzi ludzie, siła napędowa tego kraju. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze ludzie maja chyba za dużo źle zagospodarowanego czasu i sami wpędzają się w to błędne koło. Śmiejemy się z seb i karyn zobaczcie jak oni beztrosko żyją patola rodzi patole a ja się zastanawiam czy stać mnie na dziecko. Amen
  • 10
dobrze=modnie? w singapurze też marudzą że nie stać ich na dziecko a torebeczki po 4K$ i nowe mercedesiki to standart więc wszystko zależy od interpretacji słowa bieda ,jak wstydzisz się że nie masz najnowszego ipada to znaczy że cie nie stać.

Dopiero co czytałem tu o paczkach dla płodnych bezrobotnych pracujących na czarno ,z socjalu da się wyżyć nawet w PL.
@MaDChipmunk: a tak serio to chciał byś mieć odłożone na dziecko żeby starczyło aż się wyprowadzi?

pozostaje "jakoś to będzie"

Chyba że jesteś z tych co umywają rączki gdy jest ciężko to lepiej kup te gumki.

Nie ma lepszego motywatora do działania niż mały robiący pod siebie człowieczek w domu ,jakoś dasz rade tak jak reszta świata.