Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +771
Przypominam klasyczną zasadę: jeżeli wasza wybranka nie chwali się wami w mediach społecznościowych, a jest jedną z tych, które wstawiają dużo zdjęć - nie jesteście dla niej w tym związku istotni. Wiem, że to bardzo puste podejście, ale niestety tak to wygląda w dzisiejszych czasach.
Poczyniłem krótki, niegroźny, stalkerski rekonesans ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Anastazja wstawiła 34 publicznych zdjęć, na których jest ona lub jej chłopak, z którym
Poczyniłem krótki, niegroźny, stalkerski rekonesans ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Anastazja wstawiła 34 publicznych zdjęć, na których jest ona lub jej chłopak, z którym
Ateeeny +175
#anastazjazgrecji
Top komentarz póki co, pod newsem z Anastazja. Gdy ojkofobia wjedzie za mocno. Masz newsa o tym że w Grecji, polka została być może zgwałcona (albo i nie) przez jakiegoś hindusa po pijaku, a i tak pisz jakieś wysrywy o tym że polskie wycieruchy gwalca kobiety które chodzą w mini po ulicy xd Jak to udało się połączyć, nie wiem
Top komentarz póki co, pod newsem z Anastazja. Gdy ojkofobia wjedzie za mocno. Masz newsa o tym że w Grecji, polka została być może zgwałcona (albo i nie) przez jakiegoś hindusa po pijaku, a i tak pisz jakieś wysrywy o tym że polskie wycieruchy gwalca kobiety które chodzą w mini po ulicy xd Jak to udało się połączyć, nie wiem
Im dłużej przebywam na mikro tym bardziej moja samoocena wzrasta, przerażają mnie problemy ludzi których nigdy nie doświadczyłem i nie chcę doświadczyć. Depresje stany lękowe bezsenność brak akceptacji siebie kurczę cos się dzieje z tym światem młodzi ludzie, siła napędowa tego kraju. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze ludzie maja chyba za dużo źle zagospodarowanego czasu i sami wpędzają się w to błędne koło. Śmiejemy się z seb i karyn zobaczcie jak oni beztrosko żyją patola rodzi patole a ja się zastanawiam czy stać mnie na dziecko. Amen
Dopiero co czytałem tu o paczkach dla płodnych bezrobotnych pracujących na czarno ,z socjalu da się wyżyć nawet w PL.
pozostaje "jakoś to będzie"
Chyba że jesteś z tych co umywają rączki gdy jest ciężko to lepiej kup te gumki.
Nie ma lepszego motywatora do działania niż mały robiący pod siebie człowieczek w domu ,jakoś dasz rade tak jak reszta świata.