Aktywne Wpisy
Mlodazs +17
Hejka, mam pytanie do osob ktore juz sie znaja na temacie. Chodzi o to, ze mam lekka depreche + lekka fobie spoleczna i jedynie zauwazylam oc na mnie dziala to alkohol, czli po kilku piwkach czuje sie super, luzna itp, znikaja leki myslenie typu "co ktos sobie pomysli" , "czy wypadlam dobrze" i inne glupoty. I dziwne, ze ostatnio eksperymentowalam troche z narkolykami i nic nie daje swietnej reakcji poza MDMA, tylko
karix98 +39
#pytanie #nocnazmiana
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@marcin899: Padaczka zdiagnozowana? Bo wiesz, jak u kogoś występują napady padaczkowe to nie jest niegroźne i bierze się leki.
@marcin899: @Xivid: dzięki za odpowiedzi. Nie jest chora na nic, nic mi nie wiadomo. Dziwne są te jej "wstrząsy". To takie niby rozluźnienie mięśni, powiedziałbym, że najbardziej przypomina "wzdryg z zimna", gdy jest nam zimno to robimy tak brrr i przez chwilę się trzęsiemy. Tylko tak jak mówiłem, w pokoju jest ciepło, a po drugie, to pojawia się co kilkadziesiąt sekund-minut. Czy mam dzwonić po karetkę, czy powiedzieć
Komentarz usunięty przez autora
@marcin899:
@Lim3: dzięki, kilka minut temu delikatnie się obróciła i "wstrząsy" ustały, ale cała sytuacja trwała dobre kilkanaście minut. Nie wiem z czego to wynika. Poczytam, co zaleciliście. Dzięki.