Wpis z mikrobloga

Mirasy, mój #rozowypasek chce zmienić telefon, bo już Sony Xperia J się wysłużyła (swoją drogą ten telefon miał zadziwiająco mocną baterie, czasem ładowała co 4 dni).

Pomyśleliśmy, że można by kupić jakiś chiński z aliexpress - polecicie coś tak do 700zł?

#zakupy #xiaomi #telefony #smartfon #aliexpress
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aditor Ten Xiaomi to już niestety ponad 900zł :)

@tranc: No proszę, bo specyfikacja dość podobna :) Widocznie jednak mocniejszy jest.

@johann89 Sorry, że męczę, ale jeszcze jedna sprawa - ten android jest oryginalny? W sensie nie będzie problemu ze ściąganiem aplikacji z google play?
  • Odpowiedz
@Fallriv: Sony Xperia J i Xiaomi Redmi Note mają podobną specyfikację? Sorry, ale Jotka to bardzo, bardzo mało wydajny sprzęt, a te 512 mb ramu zabija przyjemność korzystania z tego telefonu w ogóle.
  • Odpowiedz
@Fallriv: Apki pobierasz normalnie, działają prawidłowo. Jest tam jakaś nakładka od Lenovo, ale chodzi to płynnie. Sam nie korzystam z tego telefonu, brałem go dla znajomych, ale chwalą sobie go i to bardzo.
  • Odpowiedz
@tranc: To miało tylko 512mb ram? A to sorry, zwracam honor - myślałem, że więcej :) Ale i tak ten Lenovo A8 wychodzi chyba ciekawiej w tym przedziale cenowym niż Redmi.
  • Odpowiedz