O #!$%@? mirki co sie #!$%@? xDDDDD Kumpel zarywa do rozowego przez fejsbuka i zobaczcie co jej za tekst jebnal.
"Jest sobie takie moje serduszko, no i w nim jednocześnie rosną nienawiść do ludzi i miłość do Ciebie. No i sama wiesz jaka ta moja nienawiść do ludzi jest ogromna. Olbrzymia wręcz. Okazuję się, że miłość do Ciebie jest równie ogromna i dlatego żyję w równowadze, czyli ani jeszcze nie zabijam ludzi, ani Ci się jeszcze nie oświadczyłem"
@loopack: Niekoniecznie. Dużo łatwiej jest przeboleć kiepski wygląd niż żałosny intelekt, nawet jeśli mężczyzna jest "dziany". Odrzucałam już zapędy idiotów (jak i niejedna kobieta) i nie wyobrażam sobie sypiać z kimś, kto powoduje u mnie rumieniec wstydu, kiedy się odezwie. Oczywiście istnieje duża rzesza samic pragnących tylko $, ale nie każda poleci na debila. Nawet za kasę pewnych rzeczy nie można przeskoczyć.
@Barglenawdlezouss: Pewnie zabiło szybciej - ze strachu, co się stanie po tym jak facet dostanie kosza i cała ta "miłość w jego serduszku" zmieni znak na przeciwny. Niepokojcy człowiek.
@reneene: moja droga, jestem tajemniczym i groźnym psychopatycznym #!$%@? mordercą, ale póki mnie lubisz to nic mi nie jest i jestem całkiem normalny i kocham cię!
fun fact: po śmierci ukochanej Stalin powiedział:
To było jedyne stworzenie zdolne zmiękczyć moje kamienne serce. Umarła, a razem z nią wszystkie ciepłe uczucia, jakie miałem dla ludzkich istot.
"Jest sobie takie moje serduszko, no i w nim jednocześnie rosną nienawiść do ludzi i miłość do Ciebie. No i sama wiesz jaka ta moja nienawiść do ludzi jest ogromna. Olbrzymia wręcz. Okazuję się, że miłość do Ciebie jest równie ogromna i dlatego żyję w równowadze, czyli ani jeszcze nie zabijam ludzi, ani Ci się jeszcze nie oświadczyłem"
#milosc #podryw #poezja ##!$%@?
#logikaniebieskichpaskow #przegryw
-Boli cię coś?
-?
-Widziałem jak spadłaś z nieba.
Brawa dla Twojego kolegi.
Ale wiesz o tym że to czy coś jest żałosne czy nie, zależy w dużej mierze od tego czy różowypasek jest chętny czy nie?
Jak gość jest fuj, to powie głosem niskim, wypas wkręt, a laska go przegrywi.
Jak gość jest dziany i będzie jąkał i bekał to i tak go ciumnie, więc wiesz, względność portfela.
Więc jak w/w przegryw ma kasiorkę to może mieć względy nawet na żałość.
fun fact: po śmierci ukochanej Stalin powiedział:
To było jedyne stworzenie zdolne zmiękczyć moje kamienne serce. Umarła, a razem z nią wszystkie ciepłe uczucia, jakie miałem dla ludzkich istot.