Wpis z mikrobloga

• 75
O #!$%@? mirki co sie #!$%@? xDDDDD Kumpel zarywa do rozowego przez fejsbuka i zobaczcie co jej za tekst jebnal.

"Jest sobie takie moje serduszko, no i w nim jednocześnie rosną nienawiść do ludzi i miłość do Ciebie. No i sama wiesz jaka ta moja nienawiść do ludzi jest ogromna. Olbrzymia wręcz. Okazuję się, że miłość do Ciebie jest równie ogromna i dlatego żyję w równowadze, czyli ani jeszcze nie zabijam ludzi, ani Ci się jeszcze nie oświadczyłem"

#milosc #podryw #poezja ##!$%@?

#logikaniebieskichpaskow #przegryw
  • 23
@ateibok:

Ale wiesz o tym że to czy coś jest żałosne czy nie, zależy w dużej mierze od tego czy różowypasek jest chętny czy nie?

Jak gość jest fuj, to powie głosem niskim, wypas wkręt, a laska go przegrywi.

Jak gość jest dziany i będzie jąkał i bekał to i tak go ciumnie, więc wiesz, względność portfela.

Więc jak w/w przegryw ma kasiorkę to może mieć względy nawet na żałość.
@loopack: Niekoniecznie. Dużo łatwiej jest przeboleć kiepski wygląd niż żałosny intelekt, nawet jeśli mężczyzna jest "dziany". Odrzucałam już zapędy idiotów (jak i niejedna kobieta) i nie wyobrażam sobie sypiać z kimś, kto powoduje u mnie rumieniec wstydu, kiedy się odezwie. Oczywiście istnieje duża rzesza samic pragnących tylko $, ale nie każda poleci na debila. Nawet za kasę pewnych rzeczy nie można przeskoczyć.