Aktywne Wpisy
nigdy nie założyłabym takiej sukienki. Kobieta w takim stroju kojarzy mi się z babą wieśniaczką mieszkającą w wiejskiej chacie która doi mleko od krów. Widziałam dzisiaj kobietę w takiej sukience.... fuuu... ku*ra!!!! Nie mogę patrzeć na dorosłe kobiety które ubierają się w takie szmaty do podłogi pod pretekstem bycia "kobiecą"
#tinder #p0lka #rozowepaski #zwiazki
#tinder #p0lka #rozowepaski #zwiazki
oficjalniemartwa +17
Z dziwnych rzeczy, to czasem w ciągu dnia (będąc w domu) ściągam skarpetki tak do połowy stopy. Nie wiem po co i dlaczego, po prostu mnie denerwują i czuje dyskomfort jak tego nie zrobię. Po jakimś czasie zdejmuje je całkiem xD
#gownowpis
#gownowpis
Kongres Nowej Prawicy otwarł swoje oddziały już w 20 krajach całego świata!
Głównymi celami działania Sekcji Zagranicznej KNP jest zebranie oraz zorganizowane sympatyków i członków partii poza granicami Polski. Ponadto, jak zapewnia jej przewodniczący p. Rafał Kozicki, powstałe struktury zajmą się utrzymywaniem kontaktów z Polonią oraz promowaniem wśród niej ugrupowania, np. poprzez spotkania z kandydatami Nowej Prawicy, startującymi w wyborach.
Oprócz tego poszczególne oddziały będą analizować sytuację i rozwiązania stosowane w swoich krajach, a także propagować Nową Prawicę poprzez uczestnictwo w targach czy wydarzeniach kulturalnych.
źródło
Komentarz usunięty przez autora
Obie formy są poprawne - ta jest po prostu mniej popularna.
@jerzy110992: http://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/otworzyc;1728.html