Aktywne Wpisy
artur-klocek +55
Ja wiem że każda rodzina ma własny przepis na zupę cytrynową ale uważam że tradycyjny przepis mojej babci jest najlepszy.
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
źródło: 1000014915
Pobierz

Ludzie, czy to tylko ja mam tak w życiu #!$%@?? Mirki rozmyślają nad zmianą pracy, nudzą się w niej, cieszą się z nowej, a ja co? Byłem na stażach, na których dostawałem 850zł na rękę, po których i tak mnie nie zatrudniono ze względu na "ciężką sytuację finansową firmy". Czynności, które wykonywałem, znacząco odbiegały od programu stażu. Już od pierwszego dnia musiałem #!$%@?ć jak każdy. Do tego stres, darcie mordy "nie wiesz jak to robic? nigdy nie pracowales?", itp. No ja #!$%@?, tak wam zazdroszczę waszej nudnej pracy, że nie macie pojęcia. Jestem tak #!$%@? psychicznie pod względem kariery zawodowej, że nie wiem jak to dalej będzie. Mogę (i chcę) #!$%@?ć w pracy, ale ludzie - nie za 800zł #!$%@?, z czego 300zł miesięcznie kosztował mnie dojazd. Aktualnie dorabiam sobie żeby wyjechać z tej #!$%@? i pracować za pieniądze, a nie za grosze.
Uprzedzam pytania: nie, nie studiowałem, bo nawet w kierunku, który lubię i mnie pasjonuje, nie ma pracy. Czuję się dobrze z moim średnim wykształceniem i nigdy mi przez myśl nie przechodziło, żeby iść na 5-letnie studia tylko po to, żeby mieć papierek.
#pracbaza #praca
Co zrobisz,nic nie zrobisz.
szkole ukonczylem 4 lata temu
Komentarz usunięty przez autora
nie wiecie co czuje nawet.. czuje sie poprostu wydymany, bo nikt tu nie dba o pracownika i o ile przez czas stazu obiecuje sie gruszki na wierzbie, tak po stazu "#!$%@?, nie mamy miejsca i pieniedzy"
Komentarz usunięty przez moderatora
dzięki za wpis