Aktywne Wpisy
Wszystkooo_ +127
Mam od wczoraj pewną rozkminę i chyba zniszczyło mi to dzieciństwo.
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
mam_spanko +200
#l-------------j
1. Wejście do giveawaya kosztuje 1 kluczyk do skrzyni, nie ważne jakiej, link do trade offer ten sam co zawsze, ale przypominam.
2. Piszecie link do Waszego profilu steam w komentarzu (bez wołania, ale w przypadku takiej nagrody mogę wybaczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
3. Dajecie plusa :>
Jeden klucz = 1 szansa na nóż, czyli za 2 euro możecie wygrać całkiem fajny item :>
Jeżeli ktoś da 2 klucze to będzie wpisany 2 razy na listę (i analogicznie przy większej ilości), którą wrzucę standardowo na random.org i niech szczęście zadecyduje kto stanie się posiadaczem tej kosy.
No i ważna informacja na koniec: nie ma minimalnej ilości ludzi, którzy muszą wziąć udział, żeby losowanie się odbyło, więc jak jedna osoba da klucz, to zwycięzca będzie już znany :) Koniec losowania podobnie jak w poprzednich wpisach: nie wiem, może po dreamhacku, albo podczas, zobaczymy jaki duże będzie zainteresowanie :>
wrzucam screeny z gry: http://imgur.com/a/7gxAe
#schulzrozdaje wołam z tejże okazji potencjalnych zainteresowanych z #csgo którzy nie mają kosy i z #csgolounge którzy mogli wtopić itemy na meczu z fnatic teraz :>
Za szybko plusa kliknąłem :L
@johndoe111: w sumie to u mnie masz większą szansę na ten nóż niż miałbyś otwierać skrzynkę :D
(╯︵╰,)
po 2 już lepiej sobie ten kluczyk wykorzystać na skrzynkę, bo jakiś skin inny może się trafić.
po 3 taki nożyk to bodajże 50ojro czyli 25 cebulaków da ci klucze i już jesteś na 0.
przypomina mi się ten kawał o żydzie i martwej krowie.
Po 2. usuń konto
@Arcyksienciuniu: to zrób swojego "giveawaya" na swoich zasadach :>
Komentarz usunięty przez autora
zawsze siee znajdzie jakiś niezadowolony