Wpis z mikrobloga

Dobra Panowie, dawno nic nie było z tej racji giveaway z całej pety. Do rozlosowania nóż, który wypadł mi ze skrzynki, a jako, że jestem oddany tylko swojemu karambitowi, to ten oddaję Wam! Osobiście nie przepadam za huntsmanami, szczególnie za patternem safari mesh, ale powiem Wam, że ten pomimo stanu well-worn ja nazwałbym go raczej badass-worn, bo wygląda jakby już swoje podziabał :> Zasady na poczet tego giveawaya ulegną małej zmianie z racji wartości itemu i ilości fake kont, które by były zakładane, mianowicie:

1. Wejście do giveawaya kosztuje 1 kluczyk do skrzyni, nie ważne jakiej, link do trade offer ten sam co zawsze, ale przypominam.

2. Piszecie link do Waszego profilu steam w komentarzu (bez wołania, ale w przypadku takiej nagrody mogę wybaczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°) )

3. Dajecie plusa :>

Jeden klucz = 1 szansa na nóż, czyli za 2 euro możecie wygrać całkiem fajny item :>

Jeżeli ktoś da 2 klucze to będzie wpisany 2 razy na listę (i analogicznie przy większej ilości), którą wrzucę standardowo na random.org i niech szczęście zadecyduje kto stanie się posiadaczem tej kosy.

No i ważna informacja na koniec: nie ma minimalnej ilości ludzi, którzy muszą wziąć udział, żeby losowanie się odbyło, więc jak jedna osoba da klucz, to zwycięzca będzie już znany :) Koniec losowania podobnie jak w poprzednich wpisach: nie wiem, może po dreamhacku, albo podczas, zobaczymy jaki duże będzie zainteresowanie :>

wrzucam screeny z gry: http://imgur.com/a/7gxAe

#schulzrozdaje wołam z tejże okazji potencjalnych zainteresowanych z #csgo którzy nie mają kosy i z #csgolounge którzy mogli wtopić itemy na meczu z fnatic teraz :>
Schulz - Dobra Panowie, dawno nic nie było z tej racji giveaway z całej pety. Do rozl...

źródło: comment_YqSqVTN0RquV9iSkKQwYJtrjdBRyDlmb.jpg

Pobierz
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

1. Wejście do giveawaya kosztuje 1 kluczyk do skrzyni, nie ważne jakiej, link do trade offer ten sam co zawsze, ale przypominam.

Za szybko plusa kliknąłem :L
  • Odpowiedz
super oferta ( ͡° ͜ʖ ͡°) dajcie mu wszyscy klucze a on się zawinie albo da kose koledze i będzie niby wszystko ok ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Schulz: naucz się angielskiego cebulaku, giveaway to nie znaczy płać 2 ojro.

po 2 już lepiej sobie ten kluczyk wykorzystać na skrzynkę, bo jakiś skin inny może się trafić.

po 3 taki nożyk to bodajże 50ojro czyli 25 cebulaków da ci klucze i już jesteś na 0.

przypomina mi się ten kawał o żydzie i martwej krowie.
  • Odpowiedz
Myślę, że 2 euro jako szansa na ten nóż to nie jest dużo, jakbym zrobił na poprzednich zasadach, że dajecie mi jakieś skrzyneczki czy coś to byłoby 10000osób z czego 90% to ta sama osoba i wtedy szansa byłaby taka sama jak przy otwieraniu skrzynki :D dlatego w takich kryteriach będzie mniej osób i większa szansa na wygraną :D
  • Odpowiedz
No i Panowie, ja Was przecież nie zmuszam do udziału, potem znowu będę dawać mniejsze skiny, to taki wyjątek z racji, że nóż już mam, którego używam, a myślę, że niejeden mirek takim by nie pogardził, a to czy wyjdę na tym na plus czy na minus to szczerze mi zwisa dlatego napisałem, że nawet jak jedna osoba weźmie udział w losowaniu to ten nóż jej przekażę. Oczywiście zawsze znajdzie się ktoś
  • Odpowiedz