Wpis z mikrobloga

@orzechuuuu: Sprawdzę później jak będę w domu, ale nigdy nie próbowałem wycisnąć wszystkiego z tego toru na time trialu. Raz robiliśmy sobie zawody z PLO to do kwalifikacji przejeździłem na Nurburgu setki kilometrów w kilka dni w Ferrari F50 (nie zmaksowane), ale i tak nie pamiętam teraz czasu. 8 minut z hakiem.
@vervurax: Ja właśnie lubię katować Nurburgring w GT5, raz nowym McLarenem, teraz razem z aktualizacją weszła najnowsza Corvetta, innym razem biorę wyżyłowane do granic możliwość M3 albo Kubelwagena. :) Tym ostatnim prawdziwy rekord, ponad 20 minut jechałem. ;)
@orzechuuuu: Masz jakąś kierownicę, czy na padzie katujesz? Ja mam tą kierkę od MSu, ale nie mam teraz dobrego stanowiska, żeby na niej pograć :/ A na padzie trochę lipa. Muszę coś zmontować.

Któregoś razu możemy sobie zrobić konfigi tuningu do któregoś takiego samego auta, żeby miało identyczne osiągi (albo seria) i się zmierzyć na Nordschliefe :)
@vervurax: Niestety pad, czaiłem się dwa lata temu na G25 z fotelem, ale ceny kosmiczne były. Na padzie daję radę, w multi też idzie dobrze. :)

Co do reszty: Jasne, jak najbardziej, odbiorę dzisiaj grę od kumpla i można na dniach pomęczyć Nurburging, jak widzę porównania GT5 > Forza, to trasa jest identyczna, więc mamy takie same szanse. ;)