Aktywne Wpisy
prawy00 +7
Czy warto założyć sobie #mobywatel ?
Chciałbym znać za i przeciw. Jakoś zawsze byłem przeciwnikiem tej usługi, ale z drugiej strony nie noszę dowodu plastikowego ze sobą i byłoby to wygodne. Obawiam się tylko, że państwo może mieć większy dostęp do moich danych (mail, telefon itd.). Co o tym sądzicie?
#bankowosc #kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta #urzadzajzwykopem #urzadskarbowy #
Chciałbym znać za i przeciw. Jakoś zawsze byłem przeciwnikiem tej usługi, ale z drugiej strony nie noszę dowodu plastikowego ze sobą i byłoby to wygodne. Obawiam się tylko, że państwo może mieć większy dostęp do moich danych (mail, telefon itd.). Co o tym sądzicie?
#bankowosc #kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta #urzadzajzwykopem #urzadskarbowy #
Warto założyć sobie mobywatel?
- TAK 85.2% (2289)
- NIE 14.8% (397)
aei9077 +245
Dalej róbmy dobrze deweloperom, na pewno się poprawi. A jak się skończą niewolnicy do fabryki smrodu to nasprowadzamy lekarzy i inżynierów.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Planujesz pod jakims wlasnym tagiem opisywac swoje poczatki w Szwajcarii?
Raczej nie, głównie z braku czasu, nowa robota plus pozostałości dla poprzedniego pracodawcy zdalnie wieczorami. Na Mirko czasem coś naskrobię w wolnej chwili, ale nie bardzo mi się chce regularnie(bierny mirek że mnie, mimo tylu lat na wykopie). W razie w. zawsze chętnie odpiszę na jakiekolwiek PW.
A jeszcze apropos spraw urzędowych, to jak
Komentarz usunięty przez autora
@lawicko: Masz zablokowane PM :)