Aktywne Wpisy
tojapaweu +2
Nie bywam w szpitalu na szczęście za często, ale z tego co kojarzę, to sale operacyjne, badania typu tomograf, rezonans i tym podobne są zazwyczaj na samym dole. Dlaczego?
Przecież są to najdroższe urządzenia i miejsca, gdzie jest najwięcej sprzętu specjalistycznego. To trochę chyba nierozsądne, zwłaszcza na terenach potencjalnie objętych zagrożeniem zalania.
#powodz #szpital #sluzbazdrowia
Przecież są to najdroższe urządzenia i miejsca, gdzie jest najwięcej sprzętu specjalistycznego. To trochę chyba nierozsądne, zwłaszcza na terenach potencjalnie objętych zagrożeniem zalania.
#powodz #szpital #sluzbazdrowia
mike78 +3
#krotkofalarstwo #ukf #dolnoslaskie #wroclaw #powodz #powodz2024
Siema
Nie jestem krótkofalowcem, ale mam jakieś radyjko z naprawdę wieloma częstotliwościami. 400, 120, różne takie. Przepraszam, że zawracam dupę, ale chciałbym przynajmniej posłuchać co się dzieje w eterze w związku z powodzią. Na jaką częstotliwość mam nastroić radyjko? Wrocław z tej strony. I nie, nie jestem trollem i nie będę przeszkadzał.
Siema
Nie jestem krótkofalowcem, ale mam jakieś radyjko z naprawdę wieloma częstotliwościami. 400, 120, różne takie. Przepraszam, że zawracam dupę, ale chciałbym przynajmniej posłuchać co się dzieje w eterze w związku z powodzią. Na jaką częstotliwość mam nastroić radyjko? Wrocław z tej strony. I nie, nie jestem trollem i nie będę przeszkadzał.
Co do telefonu to standardową apka muzyki Muzyka play(jak zwał tak zwał) nie działa,mogę jedynie wejść do sklepu z muzyką ale nie w bibliotekę czy inne listen now. Po prostu resetuje aplikację