Aktywne Wpisy
zgarnijpremie +59
Co powiecie na #konkurs? 3 Mireczków lub Mirabelek zgarnie po 50 zł w bonie do #allegro, a jeden Szczęściarz/ra zgarnie stóweczkę (。◕‿‿◕。)
Co zrobić?
Odpowiedzieć na pytanie w komentarzu: Wycofanie gotówki z obiegu: jesteś ZA czy PRZECIW i dlaczego?
Dodatkowo (nice to have):
Sprawdź, jak zyskać 250 zł premii w banku Pekao (w tym 5 dyszek gotówce + 5 dyszek do Żabki na
Co zrobić?
Odpowiedzieć na pytanie w komentarzu: Wycofanie gotówki z obiegu: jesteś ZA czy PRZECIW i dlaczego?
Dodatkowo (nice to have):
Sprawdź, jak zyskać 250 zł premii w banku Pekao (w tym 5 dyszek gotówce + 5 dyszek do Żabki na
FejsFak +344
Umyta Alfa wygląda jak milion dolarów #stepujacybudowlaniec
https://careers.stackoverflow.com/jobs/74254/lead-android-engineer-citizenme
#programowanie #android #pracazagranica #londyn #uk #emigracja
#msqspam
@bazingaxl: Akurat nie ma podanych. Ogloszenia z widelkami to jakies - w mojej ocenie - 30% wszystkich ogloszen. Nie 100% jak sie niektorym wydaje.
Kto chce, moze sobie bez problemu znalezc salary survey i sprawdzic stawki rykowe.
A janusz z 2-4 osobami... po prostu na początku nie ma kasy, żeby płacić tyle co korporacja... no ale to raczej normalne jest na całym świecie :P
czy to jest normalne? moim zdaniem nie, nasz kolega javadevmatt prauje w startupie i pewnie
A u janusza biznesu tez pracowalem, jako moja pierwsza praca, za 2200 netto z tego pamietam. Przychodzilem do pracy na 8, punkt 16 wychodzilem. Klucz to nie dac soba pomiatac. W firmie bylo razem 6 osob. Ja nie mialem doswiadczenia, a dzieki ~12 miesiącom w tej firmie - na prawdę dużo zyskałem. Nie wszystko jest czarno białe.
Sam pracuję teraz #
@matiit: chyba jednak ma tyle conajmniej brutto, po oplaceniu zycia i wynajmu w drogim miescie przez rok zaoszczedzil na polska kawalerke
liczac ze to jest kiepska kawalweka to 100-120k pln policz sobie ile miesiecznie odkladac do tego odejmuj jedzenie i z 400euro najtaniej wynajmu w niemczech i juz masz ze jednak swoje zarabial
@Marcinowy:
A startup company or startup is a company, a partnership or temporary organization designed to search for a repeatable and scalable business model. These companies, generally newly created, are in a phase of development and research for markets.