Wpis z mikrobloga

1. Wsiądź do autobusu, w którym ok. 85% miejsc jest wolne

2. Zauważ z tyłu dziewczynę, z którą się kolegowałeś w gimbazjum, a teraz już tylko widzicie się na codzień w #licbaza

3. #decisionmaking:

a) przysiąść się i pogadać, jednocześnie myśląc sobie, że zatruwasz dupę komuś z rana i osoba ta po cichu się irytuje

b) usiąść w innym miejscu, jednocześnie myśląc sobie, że olewasz ją i będzie miała o tobie złe zdanie

Nie mogę znaleźć w 100% zadowalającego rozwiązania.

#rozkminy
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@charlles: 3 a) zdecydowanie - zawsze jakoś zapunktujesz, co może się w przyszłości przydać, niekoniecznie w jej kontekście.

... tylko pogadaj, a nie tylko "cześć", "cześć" ...
  • Odpowiedz
@vlodar: #stulejacontent

Czy wszystkie kontakty z dziewczynami sprowadzają się do zaruchasz/nie zaruchasz? XD

@Kodziak: @grzgar: No zazwyczaj "podbijam" i trochę pogadam, ale potem sobie wyobrażam, że ktoś wolałby posiedzieć w spokoju i ciszy. Ale ja lubię sobie wyobrażać różne opcje, chyba mam takie trochę pesymistczyne podejście;)
  • Odpowiedz
@charlles: jeśli sprawisz, że podczas podróży z Tobą ktoś będzie tego żałował to tak będzie. Jak będziesz normalnie gadał będzie ok. Dlatego nigdy nie podchodzę do nikogo xD
  • Odpowiedz
@charlles: z rana nie ma nic lepszego, niż możliwość zapomnienia o pracy, szkole etc. etc.

jeżeli dziewczyna będzie spała w autobusie, wówczas odpuść, w przeciwnym razie zawsze ciśnij na kontakcie z nią - jak już wspomniałem, w przyszłości może to się przełożyć na plusy u jej koleżanek, bo zapamięta cię jako sympatyczną osobę i takiego cię im sprzeda
  • Odpowiedz
@charlles: Ja pierdziele o czym ty myślisz. Jak chcesz jechać w milczeniu to siadasz na wolnym miejscu. Jak chcesz gadać to siadasz obok niej. Nad czym tu się głowić?

A jak nie myślisz o kopulacji to po cholerę wspominasz o wyglądzie? To jak brzydka to gadać z nią nie można?
  • Odpowiedz