Aktywne Wpisy

#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
źródło: 778b6d61fbd7490ea844cda6730403d6ab0c95b3b6e510a8e14676b365af81e3
Pobierz
Winden +44
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
źródło: IMG_20241007_122959_Easy-Resize.com
Pobierz

W appce winform dodaje dynamicznie do richboxa text dla przykladu
private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
{
```richTextBox1.AppendText("Jeden"); Thread.Sleep(2000); richTextBox1.AppendText("Dwa"); Thread.Sleep(2000); richTextBox1.AppendText("Trzy"); Thread.Sleep(2000); }```
Jak zrobić aby winform ładował sie odrazu natomiast text dopisywał dynamicznie ?
Jakiś autorefresh ? Czy osobne wątki ?
#programowanie #csharp #dotnet
@Crisu: Sleep w UI :(
@Crisu: W winfroms (mówimy o winforms, right?) tylko główny wątek UI może go odświeżać (tak w uproszczeniu).
osobny wątek, poszukaj background worker i np co Thread.Sleep(2000); raportuj progress i tam nadpisuj richtextboxa
co ja pieprzę, przecież zwykły timer wystarczy i na tick robić ;d
@Yahoo_: Kod przykladowy, normalnie leca procesy ktore cos tam raportuja do textboxa
możesz timer zrobić, ustawić interval na 2000 i wtedy będzie wywoływał event tick co 2 sekundy