Aktywne Wpisy
Metodzik +386
=====================[DARMOWA GRA NA STEAM]===================
Half Life 2 za D̲A̲R̲M̲O̲ w STEAM
OCENA
METACRITIC: metascore: 96/,userscore: 91
Half Life 2 za D̲A̲R̲M̲O̲ w STEAM
OCENA
METACRITIC: metascore: 96/,userscore: 91
Wczorajszy filmik: https://www.youtube.com/watch?v=SuDiUd7Ua28
Jak widać na poprzednim filmiku - wczoraj oddałem 2 głosy na dwóch kartach wyborczych - jeden na panią Paulinę Mocarską (Ruch Narodowy) a drugi na panią Annę Zubrzycką. Jak widać na filmie - głosu na panią z ruchu narodowego nie podliczono, za to głos na panią z Nowej Prawicy jest zaliczony. Jak widać mamy w Polsce standardy białoruskie. Ciekawe ile takich fałszerstw było w innych komisjach wyborczych w całym kraju i jaki jest realny wynik Ruchu Narodowego i Nowej Prawicy Janusza Korwin-Mikke.
#ruchnarodowy #nowaprawica #wybory #korwin
wołam @Niewiemjakinickwpisac: @SamiecAlfa: @Jojne: @Polska4Ever: @leopold22: > leopold
@Songbird: @SzeregowyRownolegly: @kiera1: @takbardzowy: @vomar: @Leinnan: @wszystko_pozajmowane: @PatologiiZew: @CzystaMaestria: #polityka
j/w wszyscy
powinnienes nagrac jak pokazujesz zaznaczone karty do glosowania i od razu sfilmowac je jak wrzucasz do
1. Oddaj nieregulaminowo głos
2. Miej bul d--y, że wyniki
@Axelio: Mimo, że jestem za KNP i RN, to jakoś ci nie wierzę.
@Wyszynkowski: w swoich zachowaniach jak bezprawny atak na dobra innych osób (i złamanie prawa przy okazji)? Złamał prawo atakując tego gościa z TVNu teraz też może oszukiwać
Tej siły nie powstrzymacie - zagłosowałem na nią, wiec to byłem ja, bo KNP takie popularne xd