Wpis z mikrobloga

No i jest sfałszowany wynik wyborczy. Nie ma mojego głosu na Ruch Narodowy, ale jest oddany głos na Nową Prawicę Janusza Korwin-Mikke

Wczorajszy filmik: https://www.youtube.com/watch?v=SuDiUd7Ua28

Jak widać na poprzednim filmiku - wczoraj oddałem 2 głosy na dwóch kartach wyborczych - jeden na panią Paulinę Mocarską (Ruch Narodowy) a drugi na panią Annę Zubrzycką. Jak widać na filmie - głosu na panią z ruchu narodowego nie podliczono, za to głos na panią z Nowej Prawicy jest zaliczony. Jak widać mamy w Polsce standardy białoruskie. Ciekawe ile takich fałszerstw było w innych komisjach wyborczych w całym kraju i jaki jest realny wynik Ruchu Narodowego i Nowej Prawicy Janusza Korwin-Mikke.

#ruchnarodowy #nowaprawica #wybory #korwin

wołam @Niewiemjakinickwpisac: @SamiecAlfa: @Jojne: @Polska4Ever: @leopold22: > leopold

@Songbird: @SzeregowyRownolegly: @kiera1: @takbardzowy: @vomar: @Leinnan: @wszystko_pozajmowane: @PatologiiZew: @CzystaMaestria: #polityka
A.....o - No i jest sfałszowany wynik wyborczy. Nie ma mojego głosu na Ruch Narodowy,...
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Axelio: Jesteś fanatycznym kucem zdolnym do wszystkiego dlatego ci nie wierzę. Następnym razem nagraj też wrzucanie głosu do urny bo to nie jest żaden dowód.
  • Odpowiedz
@Axelio: twój krzyżyk nie dzieli kwadracika na cztery takie same trójkąty. Dlatego głos jest nieważny. Jakbyś przeczytał regulamin to byś wiedział ze trzeba zabrać ze sobą linijkę.
  • Odpowiedz
@kiedys_mialem_lepszy_brzuch: Obejrzyj sobie film z tego zajścia raz jeszcze. Axelio tylko delikatnie go szturchał, cała afera miała wydźwięk polityczny, służyła przekazowi w imię jakiejś idei. Oczywiście wszyscy wyparli się Oskara, nawet Korwin, ale chłopak robił to w dobrej wierze. I może powiesz jeszcze, że TVN nie kłamie???
  • Odpowiedz
@Wyszynkowski: powiem tyle co czytałem gdy zapadł wyrok sądu. Sąd - z tego co czytałem chyba że się coś zmieniło - uznał, że Axelio złamał prawo. W przeciwieństwie do Ciebie ja staram się nie kierować emocjami, a faktami.
  • Odpowiedz