Aktywne Wpisy
hitsmer +1097
Ostrzegam wszystkich przed @Kami123x
Jeden mirek już go wyjaśnił, dopisuje następne punkty:
1. Jedzenia z mopsu nie chce, bo za długo będzie czekał.
2. Jedzenia od caritasu czy brata Alberta nie chce, bo kościół.
3. Pracy na budowie nie chce, bo nie ma doświadczenia i siły.
4. Praca najlepiej tylko za komputerem, dziwnym trafem nie powiedział co umie przed tym komputerem robić, pewnie tylko czytać wypok.
5. Na czarno, żeby sobie zarobić
Jeden mirek już go wyjaśnił, dopisuje następne punkty:
1. Jedzenia z mopsu nie chce, bo za długo będzie czekał.
2. Jedzenia od caritasu czy brata Alberta nie chce, bo kościół.
3. Pracy na budowie nie chce, bo nie ma doświadczenia i siły.
4. Praca najlepiej tylko za komputerem, dziwnym trafem nie powiedział co umie przed tym komputerem robić, pewnie tylko czytać wypok.
5. Na czarno, żeby sobie zarobić
Nupharizar +275
Napisałem na jakiejś gówno stronce na fb, że dziecko sexmasterki popełni samobója, jak rówieśnicy dowiedzą się, czym zajmowała się jego matka. Taką wiadomość dostałem na priv xD
#logikarozowychpaskow #heheszki #madki #bekazpodludzi
#logikarozowychpaskow #heheszki #madki #bekazpodludzi
Przez weekend obejrzałem trochę filmów które poleciliście mi na #filmnawieczor oraz trochę swoich zaskórniaków które odkładałem. A więc po kolei :)
Planet Hulk - animacja
Kto nie lubi bajek i superbohaterów niech przejdzie dalej :) Animacja sama w sobie nie zrobiła na mnie wrażenia. Oglądałem wcześniej takie produkcje jak Batman: Year One, Lige sprawiedliwych czy naprawdę świetnego i mrocznego Batmana Dark Knight Returns w wersji animowanej. Tak wiec Hulk sam w sobie nie wywarł dla mnie jakiegoś wrażenia. Fabuła do przewidzenia, a główny bohater mało wyrazisty. Swoją drogą zastanawiało mnie, skoro Hulk w niektórych momentach był już całkowicie wyluzowany czemu nie zmienił sie znowu w Bruca? Ogólnie 6/10
Die Welle.
Film naprawdę ciekawy, pokazuje jak za pomocą perswazji i lidera można stworzyć w jakimś stopniu sektę. Przyznam szczerze, że końcówka mnie zaskoczyła nie tyle z powodu smierci jednego z bohaterów a wystąpienie nauczyciela na mówinicy. Byłem przekonany, że on naprawdę sie w to wkręcił a tu taki zonk :) Ogólnie 7/10
12 (wersja rosysjska z 2007)
Noo to był strzał w dziesiątkę. I dziękuję @gaska: za polecenie tego filmu. Podobno to odświeżona wersja 12 z 57r za która zabierałem sie chyba z dwa lata. Tej z 57 nie oglądałem więc nie moge porównać. Ale film sam w sobie naprawdę niezły. Genialne przypowieści, i o dziwo genialna końcówka. Szczerze myślałem, że jednak inaczej sie zakończy ale wyszło na dobre wszystko. Szkoda, jednak że nie pokazali samego aktu zabójstwa tego wojskowego. Ogólnie 8/10
Hot fuzz
Ciężko cokolwiek napisać o tym filmie ale gatunek "komedia kryminalna" oddaje w pełni to co dzieje sie w tym filmie. Dodatkowo niektóre teksty po prostu genialne, dla niektórych chamskie i prostackie, ale ja zwyczajnie takie lubię. Dlatego m.in superhero jest najlepszą "czarną" komedią jaką widziałem choć oceniana jest nisko.
Ogólnie 7/10
Spadaj tato.
Podobno zebrała grad negatywnych recenzji. Z jednej strony żal mi Sandlera który de facto jest dobrym aktorem komediowym tylko jakieś #!$%@? filmy wybiera. Kolejna komedia w stylu "czarnej" komedii czyli #!$%@?, #!$%@? i abstrakcyjny chamski humor. Poczatek genielany, jednak końcówka filmu no cóż... obniżyła loty. Dlatego 6/10
@CreativePL: Cieszę się, że coś przypadło do gustu :-)