Nikt nie chciał kupić biletów na interstellar, więc zgodnie z radą @Nefju idę w stronę #atentionwhore i oddam je za darmo na mirko.
Seans jest dzisiaj o godzinie 21:30 w IMAX w Cinema City (2D), miejsca 17 i 18 w rzędzie 9.
Bilety są kupione online, więc wygrany będzie musiał przesłać mi swój adres e-mail na który prześlę bilety.
Dlaczego ich nie zwrócę? Cóż, mam kaca i zupełnie nie chce mi się raz że myśleć, dwa że jechać czy nawet dzwonić i próbować komukolwiek cokolwiek wytłumaczyć. Strata pieniędzy będzie też dla mnie dobrą nauczką, żeby nie robić już nigdy żadnych zakupów po pijanemu (ostatnio kupiłem ps4 z padem i stacją dokującą na przykład, także nauczka się przyda - chociaż z zakupu jestem zadowolony :P).
Wszystkich plusujących wrzucę do n++ i rozdziele na osobne linie, następnie liczbę plusujących wrzucę do random.org i sprawdzę kto został zwycięzcą.
Bilety są dwa.
Wybaczcie chaos, ale mam jak już pisałem, myślenie idzie ciężko.
@Fristo: to na przykład no i jednak komuś się mogą plany zmienić, także będzie miał 2 godzinki zanim pójdzie do kina.
Można też bilety pokazać na telefonie chyba, byleby QR Code mógł zostać zeskanowany.
"Jeśli wybraliście Państwo opcje E-bilet, możecie Państwo je wydrukować lub zachować w swoim telefonie. Z tymi biletami prosimy udać się bezpośrednio do wejścia na sale i okazać tam wydruk lub E-bilet w telefonie, z pominięciem kolejki
@seoama: Jakbyś jakimś cudem mnie wylosował, to pragnę zaznaczyć, że i tak nie mam z kim iść, więc czy to by był niebieski czy różowy pasek to albo przejdę się z drugim szczęśliwcem na seans, albo oddam swój bilet, jeśli ktoś będzie miał partnera/partnerkę, jako że od niedawna jestem #tfwnogf. ( ͡°͜ʖ͡°)
@filipp: gratulacje, random.org wskazał własnie Ciebie :) (Screen jako dowód). Wyślij mi na PW swój adres e-mail, a otrzymasz bilety. Jeżeli nie odpiszesz w ciągu 20 minut losuję jeszcze raz.
@Alter_Ego: powtórzyłem już losowanie, bo była 19:33 (idealnie o tej porze napisał) :D i wygrał Kramarz. Niestety nie jest to Twój dzień :( Może następnym razem znów po pijaku zrobię jakiś głupi zakup, którego nie będę mógł wykorzystać, na pewno Cię wtedy zawołam ( ͡°͜ʖ͡°)
Nikt nie chciał kupić biletów na interstellar, więc zgodnie z radą @Nefju idę w stronę #atentionwhore i oddam je za darmo na mirko.
Seans jest dzisiaj o godzinie 21:30 w IMAX w Cinema City (2D), miejsca 17 i 18 w rzędzie 9.
Bilety są kupione online, więc wygrany będzie musiał przesłać mi swój adres e-mail na który prześlę bilety.
Dlaczego ich nie zwrócę? Cóż, mam kaca i zupełnie nie chce mi się raz że myśleć, dwa że jechać czy nawet dzwonić i próbować komukolwiek cokolwiek wytłumaczyć. Strata pieniędzy będzie też dla mnie dobrą nauczką, żeby nie robić już nigdy żadnych zakupów po pijanemu (ostatnio kupiłem ps4 z padem i stacją dokującą na przykład, także nauczka się przyda - chociaż z zakupu jestem zadowolony :P).
Wszystkich plusujących wrzucę do n++ i rozdziele na osobne linie, następnie liczbę plusujących wrzucę do random.org i sprawdzę kto został zwycięzcą.
Bilety są dwa.
Wybaczcie chaos, ale mam jak już pisałem, myślenie idzie ciężko.
za darmo ✓
2d
Można też bilety pokazać na telefonie chyba, byleby QR Code mógł zostać zeskanowany.
"Jeśli wybraliście Państwo opcje E-bilet, możecie Państwo je wydrukować lub zachować w swoim telefonie. Z tymi biletami prosimy udać się bezpośrednio do wejścia na sale i okazać tam wydruk lub E-bilet w telefonie, z pominięciem kolejki
Miłego seansu :)
Tym razem wygrał @Darknov, zasada identyczna - czekamy do 19:33 i losujemy ponownie, jeżeli się nie zgłosisz na PW z adresem mailowym.
Komentarz usunięty przez autora
No nic, jak coś to wołaj :D
Akurat pójdę z tatą bo lubi takie filmy.