Aktywne Wpisy

Pixario +290
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną

aspartamowy +151
źródło: Screenshot_20250618-192303
Pobierz

Jak dla mnie wygląda to bardzo interesująco jeśli ktoś jest ssie z backendu a bardzo chce napisać aplikacje z bazą danych ;-)
#javascript #angularjs #firebase #programowanie
Moim zdaniem Firebase jest dobre do rzeczy typu czat, notyfikacje realtime itd. - to jego duża siła (rejestrujesz sobie callbacki w JS, a Firebase wysyła Ci eventy jeśli coś się zmieni w bazie). Nie było żadnych problemów z integracją Knockout-Firebase. Z samym Firebasem jakieś drobne, nie wiem, nie ja pisałem tę warstwę :)
Nie wiem jak się sprawdzi w serwisie
Jeżeli imo lepiej się pobaw w ten backend nie jest to duzo pracy czy to w django czy symfony czy innym frameworku.
Nie bedziesz miał zbyt dużo później problemu z dopisywaniem dodatkowych funkcjonalności.
@jamzor Jamzor dzięki za odpowiedź. Jeśli moja aplikacja to będzie dobry pomysł wtedy będę przynosie się na node.js i mongodb gdyż bardzo mi zależy na tym aby ta aplikacja była "realtime".