Aktywne Wpisy
spiritualChad +27
Ten post jest przeznaczony dla typów 25 lat+ zarabiających powyżej 8k pln miesięcznie ze wzrostem 175cm+ z aktualnym prawem jazdy mających dalej problemy z randkowaniem i poznawaniem kobiet.
Dam kilka uniwersalnych wskazówek, które pomogą Wam w szybkim nawiązywaniu kontaktów z dziewczynami bez względu na Wasze gusta i oczekiwania - po pierwsze bardzo często #!$%@? Wam z ryja i macie brudne zęby i paznokcie co dla większości kobiet jest absolutnym deal-breakerem. Przykład: jakimś cudem udało Wam się umówić na randkę i po 30-40 min do laski dzwoni nagle telefon i mówi, że ma coś pilnego i musi lecieć - brzmi znajomo? Czasami wydaje się Wam, że się myjecie i jesteście zadbani ale w 80% przypadków to nieprawda i #!$%@? od Was jak od końskiej dupy. Wasze zęby powinny być czyściuteńkie i białe 24h na dobę 365 dni w roku i ubrania powinniście mieć czyste, wyprasowane i pachnące. Raz na kwartał konieczna jest wizyta u dentysty na piaskowanie, mycie zębów po każdym posiłku, minimum 3 razy dziennie, wymienianie szczoteczki co tydzień i pasta za więcej niż 15 zł i częste używanie płynu Listerine. Prysznic codziennie, dobry szampon, regularne obcinacie paznokci, dezodorant i perfumy powyżej 400 zł. Jeżeli Wasza broda lub wąsy składają się z 7 włosów - zgólcie to do zera.
Jak już to zrobicie to musicie poprawić swój wizerunek nawet jeżeli będzie on trochę nieprawdziwy. Dziewczyny bardzo często kłamią na zdjęciach lub o swoich zamiarach, więc czemu Wy macie być w 100% autentyczni jak frajerzy?
Musicie
Dam kilka uniwersalnych wskazówek, które pomogą Wam w szybkim nawiązywaniu kontaktów z dziewczynami bez względu na Wasze gusta i oczekiwania - po pierwsze bardzo często #!$%@? Wam z ryja i macie brudne zęby i paznokcie co dla większości kobiet jest absolutnym deal-breakerem. Przykład: jakimś cudem udało Wam się umówić na randkę i po 30-40 min do laski dzwoni nagle telefon i mówi, że ma coś pilnego i musi lecieć - brzmi znajomo? Czasami wydaje się Wam, że się myjecie i jesteście zadbani ale w 80% przypadków to nieprawda i #!$%@? od Was jak od końskiej dupy. Wasze zęby powinny być czyściuteńkie i białe 24h na dobę 365 dni w roku i ubrania powinniście mieć czyste, wyprasowane i pachnące. Raz na kwartał konieczna jest wizyta u dentysty na piaskowanie, mycie zębów po każdym posiłku, minimum 3 razy dziennie, wymienianie szczoteczki co tydzień i pasta za więcej niż 15 zł i częste używanie płynu Listerine. Prysznic codziennie, dobry szampon, regularne obcinacie paznokci, dezodorant i perfumy powyżej 400 zł. Jeżeli Wasza broda lub wąsy składają się z 7 włosów - zgólcie to do zera.
Jak już to zrobicie to musicie poprawić swój wizerunek nawet jeżeli będzie on trochę nieprawdziwy. Dziewczyny bardzo często kłamią na zdjęciach lub o swoich zamiarach, więc czemu Wy macie być w 100% autentyczni jak frajerzy?
Musicie
TTedbundYY +28
Tak wygląda obecnie przeciętna współczesna 20 letnia p0lka czyli Julia Szeremeta srebrna medalistka igrzysk olimpijskich w Paryżu w boksie Azjatki po 40 stce wyglądają młodziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#blackpill #p0lka #przegrywpo30tce #przegryw #szarpankizzyciem
#blackpill #p0lka #przegrywpo30tce #przegryw #szarpankizzyciem
Nie zgodziła się na noszenie karnej odzieży. Została zwolniona
Czytelniczka popełniła błąd i za karę musiała założyć żółtą odzież. Nie zgodziła się i została zwolniona. - To dyskryminacja - mówią w inspekcji pracy.
Mariola Świątkiewicz, mieszkanka Międzyrzecza, została zatrudniona w skwierzyńskiej firmie Postęp drugiego września. Zakład zajmuje się produkcją wiązek elektrycznych do samochodów. Zatrudnia ponad 600 osób. Czytelniczka po miesiącu popełniła błąd. Przypadkowo zaślepiła kostkę złą wtyczką. Po wykryciu usterki przez przełożonych, przyznała się. - Wrzask był niesamowity. Krzyczeli o milionowych stratach. Miałam też zostać ukarana naganą. Czułam się winna i przyjęłam to. Wydaje mi się jednak, że to dosyć duża kara jak na młodego pracownika - twierdzi poszkodowana.
Po kilku dniach decyzja została zmieniona. Pani Mariola dostała upomnienie i... żółty fartuszek, w którym miała chodzić w pracy przez dwa tygodnie. - Dla mnie było to najpierw śmieszne, a potem dziwne. Odmówiłam. Byli zdziwieni. Powiedzieli mi, że w ciągu ostatnich kilku lat nikt nie miał z tym problemu. Nie chciałam robić z siebie pośmiewiska. Inna sprawa, że to dla mnie duży stres. Mogło się to odbić na moim zdrowiu - mówi Mariola Świątkiewicz...
źródło: http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20141113%2FPOWIAT08%2F141119824
#lewica #lewactwo #prawackalogika #praca #pracbaza #lubuskie #bekazprawakow #wydarzenia #mobing
Żeby pracodawca był ograniczony jakimkolwiek kodeksem, najpierw muszą istnieć DZIAŁAJĄCE instytucje władzy sądowniczej i wykonawczej. A to jak działają sądy pracy czy inspekcje pracy jest po prostu tragikomedią.