Aktywne Wpisy
Ktore_to_juz_konto +406
Co to kuwa jest? XD
Tusk rywalizuje w konkursie na najbardziej idiotyczny postulat gospodarczo-polityczny w historii RP?
#bekazlewactwa #gielda #4konserwy #konfederacja
Tusk rywalizuje w konkursie na najbardziej idiotyczny postulat gospodarczo-polityczny w historii RP?
#bekazlewactwa #gielda #4konserwy #konfederacja
Kempes +122
Dość skrótowo, bo przypadkowo zamknąłem kartę z tutorialem...
0. Upewnij się że masz roota. Jak nie, to poczytaj na forum.android.com.pl
1. Zarejestruj się na DHgate
2. Zainstaluj Xposed i XPrivacy
3. Zainstaluj DHgate
4. Uruchom XPrivacy, kliknij na logo aplikacji DHgate.
5. Przycisk menu -> Settings -> Zaznacz Randomize on boot i kliknij Randomize now, następnie Zapisz klikając dyskietkę w prawym górnym rogu
6. Zrestartuj aplikację
7. Wejdź w androidowe ustawienia aplikacji DHgate, usuń pliki (nie aplikację), zatrzymaj jeśli jest uruchomiona.
8. Zaloguj się na konto które utworzyłeś.
9. ???
10. Profit! Ciesz się kuponem 10$ przy zamówieniach powyżej 11$.
#dhgate #cebuladeals #wish #za1zl
Wołam: @padobar: @iXam: @adas_miauczynski: @ozzi91: @bom: @Tedeef:
tutaj dowód: http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_O0XRKEuqLFcMNA6RW1wqR6NyVG2VLPfW.jpg
edit: Dodam jeszcze, że w moim przypadku poszło dopiero po reinstalacji aplikacji DHgate
@M4rcin: przecież na jedno wychodzi ;-) Ubędzie ci złotówek, po kursie banku w którym masz kartę.
@Zarys: trzeba wyczyścić dane aplikacji
Komentarz usunięty przez autora
karta internetowa WBK a na niej ponad 100zł dostępnych środków. 3x wprowadzałem dane
1. Zainstalować Clean Master https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard&hl=pl
2. Odinstalować DHgate.
3. W Clean Master usunąć pliki śmieci.
4. Ponownie zainstalować DHgate.
5. Pobrać kupon.
itd.
Mi prepaida z BZ WBK od razu przyjęło, już 3 rzeczy kupiłem, z tym, że ja mam takiego z plastikiem (z paypassem) i jest to MasterCard ( ͡º ͜ʖ͡º)
Długo sie czeka na dostawe i co warto kupic? @mwysoki: @mr03: