Aktywne Wpisy
NaxZST +2
#gry #pcmasterrace
Jakas fajna gra strategiczna gdzie nie chodzi o zabijanie i wojny? Gdzies gdzie trzeba sie rozwijac albo przetrwac jest ok. Ale bez wojen bo mam dosc :/ Nie musi byc nowe. classic tez jest ok.
Jakas fajna gra strategiczna gdzie nie chodzi o zabijanie i wojny? Gdzies gdzie trzeba sie rozwijac albo przetrwac jest ok. Ale bez wojen bo mam dosc :/ Nie musi byc nowe. classic tez jest ok.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
jeśli tak to wyglądało to nie ma się co dziwić że ktoś w rankingu jest 1 albo w pierwszej 100
@wykop
Gdzie bany?
#afera
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak właśnie wygląda Twoje zachowanie i jęczenie o bany :I
nie jęczę tylko zapytałem o tagowałem a teraz czekam
podpalasz się jak trawa na wiosnę
Dokładnie, tak samo z tymi sekcjami zwłok, w przypadkach dziwnych samobójstw nie mogli w weekendy, a przy ostatniej strzelaninie nagle się dało. Wszystko to tajny żydowsko-rosyjski spisek i administracja wykopu tak jak polski rząd jest jego cześcią.
co do spisku ewidentnie spiskowała grupa wykopowiczów i to jest fakt niezaprzeczalny,a czy był to spisek narodowościowy żydowski, rosyjski czy polityczny lewacki ,prawacki, czy #!$%@? wie jeszcze jaki to nie jest istotne.Robili to razem i w porozumieniu są z czołówki rankingu więc pewnie sobie kopali przeciwnikom zakopywali a to już jest nie fer
Komentarz usunięty przez autora