Aktywne Wpisy
Pippo +270
Czujecie wiatr nadchodzących zmian?
-uporządkowanie TK
-prokurator Zero out
-załoga TVP out
-odblokowany fundusz odbudowy
-zmiana prawa aborcyjnego
-koniec z zakazem handlu
-Obajtek out
-schody do wyburzenia
-pomnik Kaczyńskiego przeniesiony na Mickiewicza 49
-CPK do kosza
#wybory
-uporządkowanie TK
-prokurator Zero out
-załoga TVP out
-odblokowany fundusz odbudowy
-zmiana prawa aborcyjnego
-koniec z zakazem handlu
-Obajtek out
-schody do wyburzenia
-pomnik Kaczyńskiego przeniesiony na Mickiewicza 49
-CPK do kosza
#wybory
America +113
Szkoda Polski. Jeden z ostatnich krajów w Europie w którym można było normalnie żyć. Głupie społeczeństwo ogłupione przez lewackich globalistów oddało kraj w ręce Berlina, Paryża, Schwaba i Sorosa.
#wybory
#wybory
#przegryw #niewiempocotopisalem #zwiazki
Swoją drogą dobrze z Twojej strony, że masz tyle pomysłów - z całego serca życzę jak najszybszej możliwości realizacji :)
Albo masz za niski testosteron i przez to jesteś takie ciepłe kluchy. To też da się wyczuć i świadomie bądź nie, dupy Cię unikają.
@Klinghoffer: Możliwe. Jak mi zależy i się stresuję to potrafię wszystko analizować i wszystko #!$%@?ć ( ͡° ʖ̯ ͡°). Ale to jest bardzo zależne
Oczywiście, nie mam też żadnego żalu do społeczeństwa czy coś. Jedyne jaki mogę mieć to sam do siebie.
Obniżasz testosteron regularnie poprzez masturbację więc możesz być mniej pewny siebie, przebojowy, aktywny, no męski po prostu. I laski podświadomie to czują. Hormony mają bardzo duży wpływ na to, jak jesteśmy postrzegani przez płeć przeciwną. Nie można tego bagatelizować.
Zacznij chodzić na siłownię - jak trochę dopakujesz, to testosteron podskoczy. A kiedy po paru miesiącach zobaczysz pierwsze efekty to nie będziesz miał