Aktywne Wpisy
kamsher +31
Skala przegrywu. Jeśli dany opis dotyczy was dajecie sobie jeden punkt. Napiszcie podsumowanie w komentarzu.
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
Hopsa +10
Czym mogę pozytywnie zaskoczyć chłopaka z którym się od jakiegoś czasu spotykam?
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
1. Najpierw darmowa komunikacja miejska z autobusami napędzanymi CNG. Widziałem taki autobus i wierzcie mi, rura wydechowa nie ma grama sadzy - emisja co2 też bardzo niska.
2. Tak z 15 stacji tankowania CNG na terenie miasta. Ludzie sami przesiądą się na CNG, gdy zobaczą, że można jeździć 100 km za 15 zł lub mniej.
3. Ulgi podatkowe dla osób jeżdżących na CNG
4. Dopłaty dla stacji, żeby obniżyć cenę tego paliwa.
5. Preferencyjne warunki prowadzenia działalności dla osób otwierających nowe stajcie - jest o tyle łatwo, że do gazu ziemnego jest podłączony każdy blok, rury przesyłowe są dosłownie wszędzie XD
Wincyj na temat CNG http://www.info-car.pl/infocar/artykuly/Paliwa-alternatywne-Gaz-CNG.html
#samochody #motoryzacja #oswiadczenie #obrazekdlazwiekszeniaatencji
@pogop: a potem płacić majątek za legalizacje butli od cng, gdzie w takim volvo są 2, albo i 3 butle
@Ginden: Ło #!$%@? xD Ale lewackie #!$%@? xD
Coś musi być, skoro to LPG jest popularniejsze.
@anonim1133: no własnie więcej zalet ma CNG, a popularność LPG jest jak dla mnie zupełnie nielogiczna. Cng jest tańsze, bezpieczniejsze, czystsze, ciszej pracują silniki, mają mniejsze spalanie itd. Nie trzeba ciężarówek do przewożenia paliwa, bo gazociągi są wszędzie.
Samochody z firmową instalacją mają dodatkowo bak na okolo 35 litrów benzyny, więc niemało, a butle na gaz są
a przeróbki aut używanych są wściekle drogie i likwidują bagażnik. Temat leży od lat
@pogop: Tańsze w sumie faktycznie jest tańsze, bo nie ma chyba akcyzy na CNG?
Bezpieczniejsze, w jakim sensie? Bo mają potężniejsze butle? To wynika z tego, że gaz jest pod dużym ciśnieniem. Nie wiem czy to bezpieczniejsze.
No ok, może i czystsze, ktoś pisał, że mniej jakichś węgli jest.
Dlaczego mają pracować ciszej te silniki? Jakieś dowody na to twierdzenie
@anonim1133: to wynika z samej specyfiki tego gazu. CNG ulatnia się swobodnie do atmosfery, ponieważ jest lżejszy od powietrza. LPG, benzyna lub ON gromadzą się w razie nieszczelności na ziemi, lub przy niej (LPG), gdzie stwarzają ryzyko wybuchu lub zapalenia się. Butle są oczywiście potężne i naprawdę trzeba
@pogop: Ale też w znikomym stopniu chyba?
CNG tak wcale, a wcale? Też jakieś tam związki przy spalaniu muszą się wytwarzać?