Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +979
Niesamowite jest to, że youtube robi co chce, demonetyzuje twórcom filmy bez powodu, psuje własną wyszukiwarkę, usuwa negatywne łapki i jeszcze zarabia miliardy dziennie jako monopolista rynku,
a wy macie ból dupy gdy ktoś instaluje adblocka bo nie zgadza się im płacić hajs.
Tu nie chodzi o to czy to 10 zł, 5 zł lub złotówka. Tu chodzi o #!$%@? ich polityki
#youtube #youtubepremium #adblock
a wy macie ból dupy gdy ktoś instaluje adblocka bo nie zgadza się im płacić hajs.
Tu nie chodzi o to czy to 10 zł, 5 zł lub złotówka. Tu chodzi o #!$%@? ich polityki
#youtube #youtubepremium #adblock
tentin_quarantino +276
pani Karina Bosak z Ordo Iuris przyparta do muru plącze się niczym pan Sławek Mentzen w słynnej debacie z Petru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych
Szukam jakiegoś lokalu w Krakowie, gdzie można spokojnie posiedzieć w kilka osób i porozmawiać/popracować.
Oczekuję takich luksusów jak:
- darmowe wejście
- brak głośnej muzyki
- możliwość zakupienia czegoś do picia (jedzenie też może być)
- ciepło i pod dachem
- otwarte w soboty w godzinach 14:00-22:00
- nikt się nie czepia o długie siedzenie
Dodatkowymi atutami będą:
- dostęp do prądu
- WiFi
Ktoś coś poleci/doradzi?
#krakow #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #miejsceprzystole
@polok20: Sprawdzę miejsce - dzięki ;)
@gulamin: no tak, bo czytelnia to jest IDEALNE miejsce, gdzie można pójść ze znajomymi pogadać
#!$%@? aż się zdenerwowałem
mam nadzieję, że to był żart