Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czy samodzielne założenie rolety czyni mnie julką? #przegryw
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
http://www.forbes.com/sites/quora/2014/10/31/why-dont-more-people-work-as-programmers/
#naukaprogramowania #programowanie
#msqspam
@denwood: Nie mam :)
1. pensja - moim zdaniem i nawet przegladajac pdf-y od Ciebie wynika z nich ze pensja kolo 40-60k to pensja dostepna dla wielu zawodow - chocby zwyklej ksiegowej, zawodow gdzie po 15 zamykasz drzwi i masz wyje... a wieczor spedzasz jak chcesz
2. mlodzi ludzie, mlodzi ludzie sa glupi glupio sie zachowuja i nie mysla, 25 letni spawacz ma wiecej honoru i odwagi by brac kase niz 25 letni gosc
A content nie jest moj - za leniwy jestem by sam cos pisac.
wiecej takich jak Ty i Tesle kupie za gotowke
ps. nawet nie poswieciles 15minut
widze ze mialem racje jestes jeszcze
1. Zdolności.
2. Inteligencja.
3. Cierpliwość.
4. Pasja.
5. Pracowitość.
6. Dobra organizacja pracy.
7. Motywacja.
To jest wymagane IMHO, więc trudno nawet zostać początkującym, co dopiero dobrym.
1. Samozaparcie (czy tam wytrzymałość, w sumie to samo) - według mnie to głównie o to chodzi. Potem przyjdzie pasja itd itd itd. Nie trzeba być cierpliwym, trzeba tylko siebie cisnąć. Inteligencja nie jest stała, można się stymulować i ją w jakimś stopniu zwiększyć, można pracować nad dokładnością i dyscypliną, nad organizacją pracy i przy odpowiednio dużym samozaparciu właśnie wypracować dobre nawyki.
Motywacja, hm. Motywacja jest tylko na początku jak
Teraz chyba muszę kontynuować, bo te początki niewiele mi nie dały, nawet nie poznałam pełni swoich możliwości (najlepiej opanowałam eksperymenty z CSS), jeśli w ogóle jakieś mam.
Ale zgadzam się, trzeba dużo Samozaparcia, potem już