Wpis z mikrobloga

Mireczki, mój #rozowypasek prosił mnie, żebym pojechał po nią do #krakow #balice. Mam pytanie, czy da radę tam zaparkować gdzieś przy przylotach za friko na te kilkanaście/dziesiąt minut i spokojnie poczekać?
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kyniu6: tutaj takie daszki to jest stacja benzynowa ;) Niby pisze, że nie wolno na długo stawać, ale mnie tam nigdy nie wyrzucili :)

maps.google.com
  • Odpowiedz
@Krs90: to jest jakaś ulica czy jak? bo w mapie jest wszędzie na lotnisko 19..żebym nie szukał godzinę to od razu ustawiłbym tam navi..
  • Odpowiedz
@kyniu6: Tak tak. Po prostu jak już zjedziesz z tego ronda i jesteś przy hali odlotów (byłeś tam kiedyś?) to jedziesz kawałek dalej, jest zakręt w lewo i później prosta i po lewej stronie są te parkingi. Oznaczone jakimiś ledowymi znakami to zauważysz na pewno.
  • Odpowiedz
@Krs90: Byłem tam dwa miesiące temu ją zawieść. To tylko zjechałem z tego ronda tam do znaku odloty, tam wszystko rozkopane, stanąłem tylko na 5 min na takiej zatoczce, pożegnałem się i zaraz wypadli ochroniarze żeby już jechać. Więc wszystko szybko i trochę nie ogarniałem tego (do tego po ciemku). Teraz będę jechał tam na 11 rano już na spokojnie i pewnie chwilę na nią czekał więc wypadałoby znaleźć jakiś
  • Odpowiedz