@kleeb Jak będziesz widział lepszego rywala to zobacz sobie wkładając go i zagraj z jednym napastnikiem. Może siadzie Ci niesamowicie. Szkoda takiej karty.
@cambell973: dzięki za podpowiedź. Wczoraj trafiłem jeszcze tego ziomka. Dzień przed wypuszczeniem paczek z kolejna seria futties. Jakiś błąd od ea. I teraz się głowie jak to lepiej poskładać. Przydałby się już ten vini. To bym miał 3 brazylijczykow w napadzie.
@RoyBradshaw: na razie wrzuciłem na rezerwę, bo średnio mi pasuje. Staty ma kozak, więc może go sprawdzę w rivalsach. Mam kilka kart z Bundesligi, więc coś ciekawego mogę złożyć.
@zielonykrul: napastników to ja mam multum. Rudiger akurat nie. Zgraniem mi nie podejdzie, chyba że wezmę modrica i viniego za lvl. Akurat kanem to bardzo dobrze mi się grało. Ostatnio usiadł na ławie bo cech i pogba, plus pomocnicy bardziej z serie A. Son zapewni mu 3 zgrania.
@bykuzbik: pierwsze mecze zajebiscie mi się nim grało. Silny strzał z 40m wszedł w okienko. Potem finezyjny sprzed pola karnego. Fajnie. Dziś natomiast strasznie drewniany i klocek. Ale dziś chyba jakiś problem z serwerami był bo prawie se samobója walnąłem. Takie lagi. A neta mam 1000mb.
@WykopekMichal33: picki też o kant d--y potłuc. Zrobiłem ich około 40-50 i nic nie trafiłem sensownego. Ale przyda się to pewnie do sbc o serie A tots.
@michalxd21: Dokładnie tak, każdy z ławki ma 0 zgrania. W poprzednich fifach było tak ze z ławki miał 5 albo 6 zgrania żeby nie mieć ujemnych statystyk. Ale w tym roku nie ma ujemnych dlatego maja 0
@kleeb: Bardzo ładna! ale na raz następny polecam zrobić lekki upgrade składników - daj prawdziwe oliwki, a nie to g---o krojone z zalewy. Konkretyzując polecam włoskie oliwki Tagiasche w oliwie bądź dostępne np. w Auchanie (ha tfu) lub w Inter Marche oliwki greckie Lyrakis. Natomiast jak masz gdzieś w pobliżu włoskie delikatesy to polecam wybrac się i kupić na wagę prawdziwe włoskie salami spianata piccante cieniutko pokrojone lub nduje. Bywają
@esquina: ta zrobiona trochę na odpierdziel. Tzn. Mąka tortowa Basia, drożdże na oko około 4g. Ciasto robione rano o 7,wypiek od godziny 14, wyszło 6 placków finalnie. Pieczone na kamieniu w piekarniku Electrolux w 300 stopniach. Wypiek około 2 minuty.
@d3stabilizacjon: ta mąka z lidla jest ok. Robiłem kilka tygodni temu na niej. Ciasto jednego dnia, pizza drugiego. 1 kg mąki, 600 ml wody, 30g soli i 30g oleju. Drożdże około 1g. Około 16 godzin w lodówce i jakieś 10 godzin w pokoju. Kulki 6 godzin przed wypiekiem robiłem.