jak robię carbonare to lepiej dolać sos z żółtek na patelnie czy do michy z gorącym makaronem żeby nie z----ć? Bo nie chce ściąć za mocno i nie wiem jakie wyjście jest lepsze na początek #gotowanie #gotujzwykopem
@jasiutorpeda_tokozak: ja robię tak, że smażę boczek w garnku albo patelni wok. Zdejmuję z gazu, dorzucam do tego ugotowany makaron. Mieszam. Odczekuję chwilkę i wlewam żółtka z serem i energicznie mieszam, dolewając wody z makaronu aż do uzyskania pożądanej konsystencji. Nigdy nie zrobiła mi się "jajecznica", ale garnek/patelnia musi zdążyć trochę ostygnąć.
Nie widać że jestem bardzo mocno ulany bo mam szeroki frame i wszystko się rozchodzi po trochu po całym ciele ale chce zrzucić z 10-15kg bo wtedy się lepiej czuje
będzie problem z obwisłą skórą przy redukcji tempem 2000-2100kcal? Czy to tylko ultra grubasy co zrzucają 30-40kg mają takie problemy?
@jasiutorpeda_tokozak: zaczalem redukcje we wrzesniu punkt wyjscia identyczny, 181/88. w maju mialem 70kg. Teraz dociąlem do 68kg ale jeszcze docinam do 65kg. Problemow ze skora nie ma, samopoczucie zdecydowanie lepsze :)
#bialorus