Ktoś ogarnia, czy w mieście #poznan kupię gdzieś stacjonarnie dekanty do odlewek? Chętnie dokonałbym od czasu do czasu małych rozbiórek zapachów które posiadam w kolekcji, a nie chcę zamawiać hurtowo dużej ilości dekantów.
Cześć perfumowe świry. Różowa wymyśliła sobie złośliwy prezent na urodziny, a mianowicie perfumy Escada - Into The Blue. O ile wiem, nie są już produkowane. Na allegro są jakieś oferty w chorych cenach typu 500zł za 75ml. Czy są jakieś tajne stronki perfumiarskie gdzie można dostać takie antyki? Może zagranica? Gdzie wy byście szukali takiego produktu? #perfumy
Zachęcony ostatnią recenzją. Czuć benzoes, czuć gałkę, czuć wanilię, czuć cynamon, goździki, kwiaty, na razie szukam cytrusów. Słodki bursztynek aka żołądkowa gorzka xD Ciekawy zapach, na pewno ma oldschoolowy vibe. Nie świeżak dla młodzików, choć psiknalem dopiero kilkanaście minut temu i piszac to czuję że drydown może mnie jeszcze zaskoczyć. Na pewno będzie psikane pod koszulę i na poważniejsze okazje, już teraz czuję że parametry są conajmniej bardzo dobre,
@Miskaryzu: dla mnie daily jesień to zawsze był encre noir albo daarej w zależności od nastroju. Nie uważam że Jaipur nie może być daily, ale mam obawy, że nie łączy się dobrze z charakterem mojej osoby, stylem itp. Niewykluczone, że te obawy są próżne i będę go używał częściej
#gme taka rakieta a tutaj cisza, wszyscy już zapomnieli o akcjach? Ja w sumie tak, 2 dni nie sprawdzałem ceny, ale Revolut wysłał powiadomienie że amc 10%wzroslo
@pewnie-kaczka: wpadłem 2 lata temu na podobny pomysł, tylko układałem chleby tak, żeby na siebie nie nachodziły i zamiast bazy pomidorowej zrobiłem śmietanową ala carbonara, no i z dodatków to boczek, kapary, szpinak, mozarella, parmezan
@sogen: @Stolbilardowy: śmieszą mnie tacy, którzy kiedyś się dowiedzieli, że w oryginalnej carbonarze nie ma śmietany i teraz zgrywają znawców i purystów, nawet jak zobaczą śmietanę w daniu ALA carbonara. Tak, dziękuję, wiem, że w carbonarze nie ma śmietany, robię ją z jajek od włoskich kur, guanciali, pecorino romano, oliwy czosnku i włoskich przypraw. To chciałeś usłyszeć? Teraz dzwoń do pizzerii i restauracji, bo każda, która robi pizzę
#gme