@Luczexx: jak jesteś pewien tej dwójki Blg to lej na cichą. Po kolejnym tygodniu w butle i po kolejnym w gardło ( ͡°͜ʖ͡°) BTW też mam teraz AW na burzliwej ale dopiero 3 dzień. Poprzedni poszedł do butli po 12 dniach fermentacji (bez cichej) i był pyszny.
@nofaktycznie: patrząc na chmiele, które dodałeś/gotowałeś to bym się bał, że głównym problemem będzie goryczka. Gotowałeś w sumie 150g chmielu. Mówisz, że problemem jest melon. W jakiej postaci i le go dałeś?
@RobaxX: spytaj w Biowinie gdzie mają dystrybucję. Może będzie jakiś sklep w pobliżu. Czasem ogrodnicze itp. prowadzą dział z Biowinem i można kapsle trafić.
@Dupalan: rosół potrafi się w dobę skisić jak przy nim majstrujesz w niskich temperaturach. Podobnie grochowa. Bakterie są wszędzie. Może ostygło i przelewałeś?
Mirki z #serwispc #siecikomputerowe mam problem z routerem a konkretnie nie mogę dostać się do jego ustawień (po wpisaniu 192.168.1.1) przeglądarka nie może przeładować strony. Wyłączyłem antywirusa i zaporę, ma ktoś jakieś pomysły jeszcze?
@bonifacy_pankracy: do ekspresowej konsumpcji to trza było American Wheata warzyć, bardzo smaczne, lekkie piwko Wierze, że Twoje też będzie smaczne, tego Ci życzę.
@snnop93: trochę się napracują drożdże żeby wypełnić tę pustą przestrzeń. W tym czasie pełne butelki mogą być bardziej nagazowane. To tylko teoria. Możesz zawołać jak wyszło w praktyce.