siemano piekarze
jestem w trakcie robienia zakwasu, konkretnie 2 dzień, robie go w litrowym słoiku, pierwszego dnia dałem 100ml mąki do 100ml wody, zostawiłem na 24h dzisiaj czynność powtorzylem i po wymieszaniu składników byly one do mniej wiecej do 1/3 słoika, teraz- po około 7h patrze na słoik a on już praktycznie wypełniony pod korek
to normalne i tak powinno być?
troche się cykam że w nocy zakwas może zrobić brexit ze
jestem w trakcie robienia zakwasu, konkretnie 2 dzień, robie go w litrowym słoiku, pierwszego dnia dałem 100ml mąki do 100ml wody, zostawiłem na 24h dzisiaj czynność powtorzylem i po wymieszaniu składników byly one do mniej wiecej do 1/3 słoika, teraz- po około 7h patrze na słoik a on już praktycznie wypełniony pod korek
to normalne i tak powinno być?
troche się cykam że w nocy zakwas może zrobić brexit ze





(Po kursie młodszego ratownika odbyłem "100h godzin społecznych"
#ratownikwodny
#ratownictwowodne
#ratownictwo