Wjechał i on ( ͡º͜ʖ͡º) za tą atrakcyjną cene po jakiej dostepny jest CW kupiłem żeby sprawdzić wykopową legende o perfekcyjnym klonie dzikusa... I muszę przyznać że to "niemal" identyczne zapachy w 90%.Wiriter z poczatku całkiem innaczej pachnie niż sauvage ale po jakiś 30min wydaje mi się że ciężko było by rozróżnić oba zapachy. I jeszcze mechanizm korka... magnetyczny dziala tak samo jak w dzikusie (
Popatrzcie co zrobił olejek mietowy od simpl z atimizerem norda... 2h po zalaniu. Atomizer caly spekany i miekki a gorna czesc cala odleciala. #epapierosy
Niedziela to zupa...¯_(ツ)_/¯ A dzis przegląd tygodnia czyli gulaszowa z wołowina i metką peperoni, do tego młode ziemniaczki zakapowane śmietaną ( ͡º͜ʖ͡º) #gotujzwykopem
@The_Lark: To poprostu udziec wczesniej upieczony i trzeba było jakoś zagospodarować resztki.Udziec podsmazony z czosnkiem i chili na sosie który niego wyciekł.dodałem ryż i na koniec natke pietruszki.Skropiłem sokiem z cytryny na telerzzzu ( ͡°͜ʖ͡°) wyszło smaczniejsze i lepsze niż sam pieczony udziec na świeżo
Kulki mocy... A raczej fejkowe mielone.Kotlety z kaszy gryczanej, tuńczyka, sera twarogowego z dodatkami ( ͡º͜ʖ͡º) wyszły zajebiaszczo dobre, super alternatywa dla rodzimej wersji #gotujzwykopem
@Wina_Segmentacji @tyqp ok Szklanka kaszy gryczanej suchej proporcja przed gotowaniem. Pucha tuńczyka w oleju kawałki, ser twarogowy półtłusty około 120gr czyli dobra połowa opakowania serka typu klinek. Jedna cebulka drobno pokrojona, dwa jajka. I to są główne składniki... Ja dodałem dodatkowo troche oliwek, kaparow i z dwie łyżki kukurydzy. Przyprawy to swieży koperek, szczypta bazyli, dwa ząbki czosnku, plus sól z pieprzem. Wszystkie składniki mieszamy dokładnie i dodajemy z 1/4 szklanki bułki
#gotujzwykopem