Co naprawdę jadł pan Zagłoba
Szlachcic schabowego by nie tknął, bo 'obsypywanie potraw tartym chlebem żadnego smaku nie czyni, ale potrawę oczernia'
fruity z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 25
Szlachcic schabowego by nie tknął, bo 'obsypywanie potraw tartym chlebem żadnego smaku nie czyni, ale potrawę oczernia'
fruity z
Komentarze (25)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Pomyślcie wykopowicze jakiego grilla by my urządzili mając tyle jadła i picia. Przez miesiąc byśmy pijani byli:D
Skoro przeszkadza Ci zbyt niska cena tartego pieczywa, spróbuj panierować kotlety cukrem albo benzyną - Twój wysublimowany smak powinien być zadowolony ;]
Ja bym prosił o link do chomika.
"Albo kulinarny odkrywca Zbigniew Kmieć zrobił kiedyś chłodnik z truskawek na wodzie z ogórków małosolnych z dodatkiem czosnku, pietruszki i śmietany, też w staropolskiej manierze."
Chyba jednak wolę "niegodnego" schabowego w panierce:)
Kandyzowane wole kopyta w miodzie, ze startym kminem.
Mmmmm, pycha !
;)