Jak zrobić deser z mrożonych wiśni? Prosty i szybki przepis
Składniki: 400 ml śmietany 30 % 4 łyżki cukru 40 dkg mrożonych wiśni 2 łyżki żelatyny podłużne biszkopty *forma 21 cm ⭐ Zestaw moich książek https://www.przepismamy.pl/2021/09/moje-ksiazki.html ⭐ KSIĄŻKA "Przepis na sukces" do kupienia na:...
franciszek-murarz z- #
- 9
Komentarze (9)
najlepsze
bo się szybciej ścina śmietana, brakuje ci właśnie techniki o której wspominasz
@Squatlifter: Ależ nie ma nic złego. Uwielbiam podroby które kosztują grosze, uwielbiam skrzydełka, serduszka, wątróbki i babkę ziemniaczaną. Problem jest wtedy, gdy chce się przerobić dobrą potrawę na coś oszczędnościowego, bo to na ogół źle się kończy.
Kuchnie tradycyjne różnych krajów były z założenia biedne, ale składały się z niezłych składników.
No i teraz jeśli te składniki zaczynamy mieszać z wypełniaczami "żeby