Woda po gotowaniu jajek - jak ją wykorzystać
![](https://wykop.pl/cdn/c3397993/link_1634209267E2Zmzt4CVaxySlgfWMMBWt,w300h194.jpg)
Tak więc podczas gotowania jajek woda zostaje nasycona zarówno jonami wapnia oraz innymi pierwiastkami. Woda z takimi składnikami jest niezwykle cenna dla ogrodników.
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 14
Tak więc podczas gotowania jajek woda zostaje nasycona zarówno jonami wapnia oraz innymi pierwiastkami. Woda z takimi składnikami jest niezwykle cenna dla ogrodników.
Komentarze (14)
najlepsze
Skorupki to węglan wapnia tak z grubsza to to samo co kreda a ta jest w wodzie nierozpuszczalna.
Klient kelnera pyta co mu może zaproponować.
Kelner ze dziś maja wyśmienite ozory w sosie chrzanowym klient oburzony nie tkne niczego co ktos miał w buzi
Kelner to może jajka na twardo?