2 filety sandacza ze skórą- każdy po ok 250g ok 150 g białych części pora 80 g cebuli 1 łyżeczka gruzińskiej przyprawy chmeli suneli - lub do smaku (opcjonalnie) sól, pieprz oliwa lub masło do smażenia do podania
cytryna
PRZYGOTOWANIE Piekarnik nagrzać do 180 st C. Rybę opłukać, osuszyć , posypać solą i pieprzem. Cebulę pokroić w półplasterki Pory przekroić wzdłuż
Komentarze (415)
najlepsze
SKŁADNIKI ( 2 PORCJE )
2 filety sandacza ze skórą- każdy po ok 250g
ok 150 g białych części pora
80 g cebuli
1 łyżeczka gruzińskiej przyprawy chmeli suneli - lub do smaku (opcjonalnie)
sól, pieprz
oliwa lub masło do smażenia
do podania
cytryna
PRZYGOTOWANIE
Piekarnik nagrzać do 180 st C.
Rybę opłukać, osuszyć , posypać solą i pieprzem.
Cebulę pokroić w półplasterki
Pory przekroić wzdłuż
źródło: comment_1630415498R01YJdtYCrYknrYtARyglW.jpg
Pobierzźródło: comment_1630432185RGCV8DdrhuuUp1i9PkKn1y.jpg
Pobierzźródło: comment_16304149080OAdHT2HWC1xCIDUr5AIXl.jpg
Pobierzźródło: comment_163043208345V1grDDmLV58JitKEj6ks.jpg
Pobierzźródło: comment_1630422129SGnE6bIqhXBpkSlWAySbZw.jpg
Pobierzźródło: comment_1630427550pGwS3eakM3gvnojtY27nn2.jpg
Pobierzźródło: comment_163042519293nEojVJEg7EQ7LWTvqRVA.jpg
Pobierzźródło: comment_163041991356fzWgdoIZGonza3awHXuO.jpg
Pobierzźródło: comment_163041546984D5aYa3aoEmIY4hYprCX5.jpg
Pobierz