Minęło pół roku od zamknięcia gastronomii "na 2 tygodnie"
Możliwość sprzedaży „na wynos” i z dowozem nie gwarantuje gastronomii szans na zyski i utrzymanie działalności
Muskat002 z- #
- #
- #
- #
- 192
Możliwość sprzedaży „na wynos” i z dowozem nie gwarantuje gastronomii szans na zyski i utrzymanie działalności
Muskat002 z
Komentarze (192)
najlepsze
Silownie zamknęli, baseny zamknęli, teatry i kina zamknęli, restauracje zamknęli, kluby zamknęli a jakoś dziwnym trafem wszyscy moi znajomi przeszli covid w różnym okresie czasu
To miało chronić przed zarażeniem a nie widać
Dla Polski nie ma żadnych szans, normalnej przyszłości, już teraz jest 9mln emerytów! za chwile ogólna liczebność polaków będzie 30mln a 15mln to emeryci, chcecie na te nic nie potrafiącą dobrego, bandę pokomunistyczną w większości całe życie postawa "czy sie stoi czy sie leży to sie należy" - płacić?
Polacy
1. Edukacja
2. Wychowanie
Szkoła uczy nas przestarzałych rzeczy oraz niepraktycznych postaw. Wychowanie z kolei wynosimy z domu i otoczenia, a starsi od nas pamiętają jeszcze często komunę i mają z nią "dobre" wspomnienia. Żeby w tym kraju żyło się lepiej, musiałby nim rządzić obcokrajowiec z jajami, który da radę ukrócić wszystkie wpływy (nie tylko kościelne), zakneblować mordy
Tak wszystko podrożało, że to się w pale nie mieści.
Ha tfu
Ale już robienie wesel i styp "bez faktury" i zatrudnianie obsługi "na szaro" (minimalna + koperta) jest nieuczciwe wobec reszty przedsiębiorców. I płaczki jakie dziś słyszymy właśnie są tego dowodem. Nie było faktur to i nie ma pieniędzy z tarczy za utracony przychód. Płaciło się ZUS od minimalnej to i zwolnienie jest na 700zł.