Agonia polskiej gastronomii. "Środków na jedzenie zostało mi na miesiąc,...
- Człowiek nie pracuje po tylko to, żeby pracować. Ja pracuję po to, żeby m.in. utrzymać siebie, rodzinę i dzieci - mówi w rozmowie z Gazeta.pl Michał Maciąg, właściciel sieci popularnych barów piwnych Piw Paw, która upadła wskutek pandemii koronawirusa. - Środków na jedzenie zostało mi...
engels z- #
- #
- #
- #
- #
- 286
Komentarze (286)
najlepsze
Pewnie jesteś kolejnym zwolennikiem państwa socjalnego, któremu się po prostu należy...
No, ale nie możesz legalnie pracować i płacić podatki w tym kraju...
W tym kraju dziecioroby i cwaniacy mają się świetnie
Jak tam afera z solą wypadową pakowaną do wędlin?
Nie wypalil ?! #!$%@? przeciez to rzad im zniszczyl biznes, slepy jestes czlowieku ?