My chcemy masła, a nie margaryny
Na wyjaśnienie roli tłuszczów roślinnych i zwierzęcych w zagrożeniu miażdżycą poświęciłam cztery lata pracy, przestudiowałam ponad 600 publikacji z różnych ośrodków naukowych z całego świata. I aktualnie nie mam cienia wątpliwości .....
picard3 z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 104
Komentarze (104)
najlepsze
"Swoją popularność margaryna zawdzięcza niesłychanie zyskownej produkcji: tańszej 5-7-krotnie od masła, podczas gdy cena w sklepie jest tylko 2-3 razy niższa. Dla producentów jest to więc niesamowity biznes."
Ale w reklamie powiedzą, że oczywiście margaryna jest lepsza. Tak samo jak świetlówki ;)
Właśnie. Zastanówcie się zanim wrzucacie takie artykuły, bo przeciętny wykopowicz-władca dyskontów, zawału dostanie.
PS. znam jeszcze parę innych "ciekawostek" które mogą skutecznie uprzykrzyć jedzenie.