Do komentujących twierdzących, że to nie ma sensu, że to źle się przechowuje itd. A kto mówi, żeby to tak przechowywać? Wy może bierzecie po kostce/dwóch, ale nie oznacza to jedynego możliwego użycia kostek do lodu. Przyjdą goście, z mocnym trunkiem, wy byście włożyli do zamrażalki, a to takie amatorskie ( ͡°͜ʖ͡°) Wyjmujecie ofoliowane kostki i zamiast każdą osobno rozpakowywać, robicie tak, jak na filmiku, wrzucacie
@mwss: swoją drogą nie wiem jak to można jeść... bardzo lubię fasolę, podobnie jak pozostałe rośliny strączkowe ale to jest masakra. 15 g cukru na 100g produktu, cukier na drugim miejscu w składzie po fasoli (przed sosem pomidorowym). Normalny ulepek, 50% (sic!) białego cukru więcej niż w Coca-Coli (10g/100g)! I to właśnie amerykanie i brytole się tak w tym lubują, a potem dziwne że muszą mieć cukier we wszystkim bo inaczej
Komentarze (169)
najlepsze
źródło: comment_QjPIvwV0N8rzc2vtXZHm7PZX6cf5Lg3V.jpg
PobierzA kto mówi, żeby to tak przechowywać?
Wy może bierzecie po kostce/dwóch, ale nie oznacza to jedynego możliwego użycia kostek do lodu.
Przyjdą goście, z mocnym trunkiem, wy byście włożyli do zamrażalki, a to takie amatorskie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wyjmujecie ofoliowane kostki i zamiast każdą osobno rozpakowywać, robicie tak, jak na filmiku, wrzucacie
źródło: comment_trUpQKc1NnliHhoqYPpK0F0YnIX4APrP.jpg
Pobierz@poprawnieniepoprawnyja: do czego mieliby wkładać?
Siada spermiarzom na mordzie tak jak się tego domagają, a potem zjadają skwary ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_AQA7jxRG0IHiGEOejbbvll68MHHtYj7C.jpg
Pobierz