Pompowali wodą filety, które wcześniej już ktoś napompował. Mięso rozerwało.
![Pompowali wodą filety, które wcześniej już ktoś napompował. Mięso rozerwało.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/link_dWaP382W4LUPzvNchurO7BEvqhOEOX5f,w300h194.jpg)
Kiedy firma zaczęła nastrzykiwać wodą zakupione 43 tony filetów z kurczaka, mięso zaczęło być rozrywane na kawałki. Jak się okazało, było ono już „napompowane” wodą, co sprzedający zataił.
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 232
Komentarze (232)
najlepsze
źródło: comment_VHhEBtb8sMGovx2mEsciO73DE05NJpaf.jpg
Pobierz@RoastieRoast: Dupsko cwaniakom
CO ZA BZDURA... Po co zakład nastrzykiwałby WODĄ ? Jest nastrzyk solanki z powodów technologicznych dla ustalenia jakiejś nuty smakowej, dosolenia.
Według mnie nierzeczowo napisany artykuł, który patrząc na komentarze zdecydowana większość ŹLE zrozumiała i łyknęła.
PS. jak marynujecie mięso to robicie dokładnie to samo tylko wolniej.
@Grzesion: Jak dla mnie tekst dnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jest popyt na kilogramowe piersi z kurczaka? jest podaż kilogramowych piersi z kurczaka, pomijając to, że jest napompowane wodą