Dlaczego przyprawiam deskę do krojenia zamiast mięsa?
Przyprawienie deski a następnie obtoczenie na niej waszego usmażonego mięsa (w tym przypadku steka) sprawia że wchłania więcej przypraw wraz z tłuszczem i smakuje o niebo lepiej
![Mieszkopol](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Mieszkopol_99lKvJJbPj,q52.jpg)
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 142
- Odpowiedz
Komentarze (142)
najlepsze
@tentyp11 No patrz, a wszyscy używają takich w domach i żyją. Nie popadajmy w paranoję, ludzki organizm nie jest aż tak delikatny.
źródło: comment_cgribvx6OTDV2ohmKeauQ2y2BbSdWCHD.jpg
PobierzWcale bym się nie zdziwił gdyby ten, który tak twierdzi, zapewniał innych dookoła, że pozłacane kable za 5000 zł nadadzą muzyce niepowtarzalne walory brzmieniowe.