"Coś takiego idzie na kebaba". Materiał "Superwizjera" był mocniejszy niż...
Kebab z mięsa chorych lub zdechłych krów z ostrym czy mieszanym...? Wyemitowany w sobotę na antenie TVN24 dokument "Superwizjera" pokazał, że polskim ubojniom bardziej opłaca się handlowanie "padliną" niż świeżym mięsem.
martyna-turowska z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 361
Komentarze (361)
najlepsze
Nigdy za kebabem nie przepadalem, mam nadzieje, "ze moj byl dobry ( ͡° ͜ʖ ͡°)",
Padlina do hurtowni, cena dobra i wszystkim hajs się zgadza, a próbki do badań ze zdrowych zwierzaków w mają w razie czego w chłodniach.
Nie polecam :)
Jak to wogole może się dziać. Przecież przy 12zl za kg średniego mięsa jadam pyszna kiełbasę za 9zl, pasztet za 8 zł czy parowki za 6 zł/kg. Logicznie więc biorąc 6zl za kg kebabiny w Macro, to rynkowa cena za wysokiej jakości produktu, pod kultowe polskie danie.
Najlepsi sa jeszcze tutaj ci, którzy bezwarunkowo więżąc w badania
Co myślicie, że ten zakład nie opłaca ludzi? Nie ma kontroli? xD
Jednak kilka dni temu nic nie było i ziomkiem byliśmy zmuszeni po robocie zjeść kebaba. Nie dość że do środka wrzucili jeszcze ochydnych frytek to ja myślałem że trafię
Dalem przyklad ze sie nie #!$%@? w tancu z ichnimi januszexami jak to w naszej bananowej republice, owszem maja problemy, gigantyczne, tak jak ich kraj i liczba ludnosci, nie
Kto tu się samozaorał to nie bede wskazywal, moze jeszcze przemyslisz