Cukier dodają nawet do chleba i kiełbasy. Można go znaleźć w polędwicy sopockiej
Cukier i inne substancje słodzące, np. syrop glukozowo-fruktozowy, ukryty jest w nieoczywistych produktach, takich jak chleb czy kiełbasa i wędliny. Na przykład, w polędwicy sopockiej można znaleźć takie substancje słodzące, jak maltodekstryna, laktoza, glukoza, dekstroza.
poradnik_zdrowie z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 154
Komentarze (154)
najlepsze
Z wszystkimi produktami zbożowymi jest tak samo, mąka to w ~80% cukier.
Podpowiem jeszcze gdzie. W wódce. 1410 to podstawowa receptura.
@ToksycznyArek: Na etapie "Ducha Puszczy"( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaprawdę, zaprawdę powiadam Wam, usuńcie konto i nie róbcie z siebie kretynów więcej.