Kto i dlaczego obawia się mięsa in vitro? Hodowla zwierząt obciąża i degraduje środowisko. sketel sketel z polityka.pl dodany: 05.11.2018, 23:57:48 # nauka# jedzenie# wegetarianizm# weganizm# ekologia 8 Odpowiedz Otrzymuj powiadomienia o nowych komentarzach Obserwuj dyskusję
pawel-emilianowicz pawel-emilianowicz 06.11.2018, 00:08:48 12 + - Jestem za. Po co niszczyc srodowisko jak mozna chodowac mieso w fabryce. Za kilka lat wszyscy beda to jedli bez zadnej roznicy. Normalne naturalne mieso bedzie dla koneserow z zasobnym portfelem.
Dzikozaur Dzikozaur 06.11.2018, 05:05:40 3 + - @pawel-emilianowicz: Mnie bardziej interesuje czy ci co nie jedzą mięsa bo zabija się zwierzęta, zaczną jeść mięso w ten sposób produkowane.
D.....a konto usunięte 06.11.2018, 05:15:46 via Android 2 + - @pawel-emilianowicz mięso juz jest produkowane w fabryce. To co tam (w zakładach, rzeźniach) sie odwala z hodowlą ma już niewiele wspólnego.
Komentarze (8)
najlepsze
Mnie bardziej interesuje czy ci co nie jedzą mięsa bo zabija się zwierzęta, zaczną jeść mięso w ten sposób produkowane.