@seattle: a więc i sprzedawce można tępić jak się chce, tak działa wolny rynek. Jak cena #!$%@? to nie polecisz innym, a zrobisz antyreklame na wykopie.
@elAntonio: pewnie taka miała być cena za 1kg, warzone, a obsługa sprzedaje na sztuki, szef pewnie nie narzeka ;D za 1kg cena 86zł to dużo ale za porcje 0,2 to 17,20 ;)
z jednej strony sprzedawca trochę bazuje na głupkach co nie czytają cennika ale z drugiej od czego mamy oczy? idąc do bary z rybkami też trzeba uważać jak liczą na gramy i serwują dowolną porcję a więc jeżeli nie powiemy że 200 gram to możemy dostać pół kilo za kupe kasy
Jest też taka możliwość, że sprzedający źle nabił na kasie i może zamiast 8,60 zł zrobiło się 86zł, albo 86 to kod kasowy i nieogarniety pracownik zwyczajnie się pomylił
@guzikb: Za 8,60 to we Wrocławiu nawet tosta nie kupisz. Z drugiej strony, kuźwa... 86 zł za szaszłyka i 20 zł za chleb. xDD Rzeczywiście coś tu nie gra.
Tytuł trochę mylący. Świnie kupić nie problem na zachodzie Polski ale ubić, wyroby, przechować. To kosztuje jak chce się zrobić to w pełni legalnie. Mimo to cena konkretna, szczególnie chleba.
Komentarze (826)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
za 1kg cena 86zł to dużo ale za porcje 0,2 to 17,20 ;)
@guzikb: Za 8,60 to we Wrocławiu nawet tosta nie kupisz. Z drugiej strony, kuźwa... 86 zł za szaszłyka i 20 zł za chleb. xDD Rzeczywiście coś tu nie gra.