Amerykański Szef Kuchni Gotuje Bigos
Znany instruktor kulinarny (prawie 2,1 mln Subskrybentów, w sumie 420 mln wyświetleń) instruuje jak ugotować Polski Bigos (z wołowiną, wieprzowiną, boczkiem i kiełbasą, oraz z grzybami i śliwkami)
DaemonKazoom z- #
- #
- #
- #
- 165
Komentarze (165)
najlepsze
Do codziennego bigosu sie tego nei dodaje tylko kapucha i mięcho i cebula. JA osobiście preferuje bigos z małąilością mięsa. Tylko dla smaku. Traktuje to danie jako "zielenine/sałatke"
Komentarz usunięty przez moderatora
@samiecalfa16: tzn że nie do końca znasz, gość mówi wyraźnie, ma irytujący głos i mówi szybko, ale wyraźnie
„Ino żeby było tłusto i ino żeby była kiełbacha lub kapucha. Czasami można dodać zimnioka lub kromę chleba, żeby to badziewie przełknąć.”
Bigos, flaki, galareta, golonka, krupnik, grochówa, gołąbki i inne smalce, słoniny, śledziki, tatary lub kaszanki.
No, po prostu #!$%@? „mniam”.
Nienawidzę, no po prostu #!$%@? nienawidzę naszej kuchni!
Zresztą twój problem, nie każdy musi lubić wszystko.