Sposób dobry ale #!$%@? za dużo ognia. Kluczowe w takim pieczeniu jest robienie tego powoli przy udziale samego żaru. Najlepiej wykopać dołek, wrzucić tam kilka dużych kamieni, rozpalić na tym ognisko a potem całość zakopać na kilka godzin razem z zawiniętym w coś mięsem.
Komentarze (84)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
jak bym juz jechal na dzialke to bym chociaz nad ogniem cos zrobil, zawsze to "ten smak" nawet jak mniej zdrowe
źródło: comment_jGwr9mAiDW7jPas7jiGCbU00XG1NU9N4.jpg
Pobierzźródło: comment_Bhy49H1GICjolOo2v15ZZ7MYNkqcPPTI.jpg
Pobierzźródło: comment_SrtF8NcnquCqsz93SxXFoCCLlZnGURvB.jpg
Pobierzźródło: comment_09KLY2UvrkSHMnFjntc67unYEC3EQtlQ.jpg
Pobierz